Üniversiteli öğrenciler Ilgaz'ı sevdi

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli öğrenciler Ilgazı sevdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 16:11

Üniversiteli öğrenciler Ilgaz'ı sevdi

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI Karatekin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri, öğretim üyeleri ile birlikte Ilgaz'ı ziyaret etti.

2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Ilgaz'da eğitime başlayacak olan öğrenciler, okullarını ve ilçeyi tanıma fırsatı buldu. Okul binasında yapılan tanışma toplantısında konuşma yapan Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, öğrencileri burada görmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Sömestr sonu öğrencilerimiz buraya gelecek. Ben öğrenci kardeşlerime şunu diyorum. Burada rahat olun, huzurlu olun, burası öz bir topraktır. Biz sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bir abi,bir baba, belediye başkanı olarak değil,bir büyünüz olarak her türlü yanınızdayız.samimiyetle söylüyorum Çankırı'dan daha rahat edeceksiniz ayağınızın dibinde dağımız var. kayağınızı yapın, yayla turizminizi yapın, esnaflarımız yanınızda, evsahipleri yanınızda yani kısacası biz sizi burada görmekten mutluluk duyuyoruz biz her zaman sizin yanınızdayız" dedi.

ÇANKIRI'NIN EN GÜZEL İLÇESİ ILGAZ

Ilgaz Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Hadi Bilir ise yurt sorununun giderildiğini belirterek, ulaşımın ise ayarlamaya çalışıldığını belirterek, "Şehirle çok çabuk adapte olacağımıza inanıyorum. Çankırı'nın en güzel ilçesi Ilgaz. Hem yol üzerinde olması, hem de gelişmekte olan bir ilçe olması sizlerin katkısıyla burası ihya olacak. Dört yıllık bir fakülte olmamız, sizin buraya daha iyi ısınmanızı akıllı, ileriye dönük hareket etmenizi sizden bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!