Üniversiteli gençlerden Taytanlı çocuklara anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gençlerden Taytanlı çocuklara anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 12:49

Üniversiteli gençlerden Taytanlı çocuklara anlamlı destek

Haberin Devamı

CELAL Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, Salihli'nin Taytan Mahallesi'nin başarılı okulu Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu'na 'Sportif Destek' projesi kapsamında hayırseverlerden topladıkları malzemelerle destek verdi.

Manisa ve Türkiye genelinde yapılan sportif yarışmalarda başarıları ile bilinen Salihli'nin Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu'na, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden destek geldi. Üniversiteli gençler, okullarında ortaya çıkardıkları bir proje kapsamında sporcu miniklere malzeme yardımı sağladı. Öncelikle Salihli Belediyesi ile iletişime geçerek okul öğrencilerin kullanabileceği mahalle stadının yapılması isteğinde bulunan üniversiteli gençler, yapılan görüşmeler sonunda belediye tarafından stadın yapım çalışmalarının başlamasına aracı oldular. Daha sonra Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan işletmeleri ziyaret ederek destek isteyen gençler, Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu'na basket potası takımı ve spor malzemeleri yardımında bulunmayı başardı.

Okul müdürü Mehmet Yücel Ersoy, ”Akademik başarılarımızın yanında sporda da başarılı olan okullarına verdikleri anlamlı destek ve çalışmalarından dolayı birer öğretmen adayı olan genç kardeşlerimizi kutlarım" dedi.

ProjeninTopluma Hizmet dersinde ortaya çıktığını belirten üniversiteli gençler ise, "Bu projede sporda başarılı ama kısıtlı imkânları olan okullarımıza destek olabilmek ve eksikliklerini gidermek istedik. İlimizde ve Türkiye genelinde yapılan sportif yarışmalarda başarıları ile sık sık adını duyuran ve ilimizi temsil eden TaytanŞehit Özgür Yatakdere Ortaokulu'nun proje için uygun olacağınakarar verdik. Yedi arkadaş beraber çalışarak amacımıza ulaştık. Bu çalışma bize hem meslek aşkı hem de minik yüreklerin sevgisini kazandırdı. Okul idaresi ve beden eğitimi öğretmenine bize yardımcı oldukları için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu Sportif Destek Projesi'nde öğrenciler Ali Yeşiltaş, Cansu Uslu, Buğra Kolyiğit, Emre Acarkan, Celil Batuhan Elmas, Berkay Akyol, Ceren Yüzer ve Esra Çapar görev aldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!