Üniversiteli gençlerden şehitlere saygı yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli gençlerden şehitlere saygı yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 11:46

Üniversiteli gençlerden şehitlere saygı yürüyüşü

Haberin Devamı

 

Deniz BAŞLI/ ARDAHAN, (DHA)- Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 'şehitlere saygı ve güvenlik güçlerine destek' yürüyüşü düzenledi.

Çıldır Meslek Yüksekokulu önünden başlayıp, 7'nci Sınır Tabur Komutanlığı önüne kadar süren yürüyüşe üniversite öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlarda eşlik etti. Güvenlik güçlerine duydukları vefayı ve sevgiyi dile getiren öğrencileri, Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Ali Çetin karşıladı. Yürüyüşün kendilerini mutlu ettiğini ve terörün, nereden gelire gelsin savuşturulacağını belirten Çetin, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.

Yürüyüşe destek veren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Tabur Komutanına Türk Bayrağı hediye ederek desteklerini dile getirdi. Öğrenciler adına bir konuşma yapan Doğukan Aydemir, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç ve Çıldır Belediyesi Başkanı Kemal Yakup’a yürüyüşü destekledikleri için teşekkür ederek, "Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreçte güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. En zor koşullarda görev yapan güvenlik güçlerimize minnettarlığımızı dile getiriyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa ve milletimize başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!