Üniversitelerarası 2. Lig basketbol turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelerarası 2. Lig basketbol turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 13:19

Üniversitelerarası 2. Lig basketbol turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ’nde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası Trakya Üniversitesi’nin şampiyonluğu ile sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreni Vali Mustafa Yaman salonunda yapıldı. Ödül törenine Kırklareli Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversite akademik ve idari personel, turnuvaya katılan sporcular ve öğrenciler katıldı.

12-16 2016 tarihlerinde 5 gün boyunca süren turnuvada erkeklerde Trakya Üniversitesi birinci, Sakarya Üniversitesi ikinci ve Kocaeli Üniversitesi üçüncü oldu. Bayanlarda birinciliği Kocaeli Üniversitesi, ikinciliği Trakya Üniversitesi ve üçüncülüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi elde etti. Ödül töreninde konuşan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç müsabakalarda dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığını belirterek “Çok güzel bir atmosferde üniversitelerimizin öğrencileri ile bir arada olduk. Bu karşılaşmalarda dostluk ve kardeşlik ön plana çıktı. Birinci olan Trakya Üniversitesi’ni ikinci olan Sakarya Üniversitesini ve üçüncü olan Kocaeli Üniversitesini canı gönülden tebrik ediyorum. Karşılaşmalara katılan bütün öğrencilerimizi kutluyor, müsabakalara katılan üniversitelerin rektörleri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Daha sonra Prof. Dr. Aykaç, dereceye giren takımlara kupalarını verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!