Üniversiteler arası Türkiye 2. Lig Grup Müsabakaları sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteler arası Türkiye 2. Lig Grup Müsabakaları sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 14:42

Üniversiteler arası Türkiye 2. Lig Grup Müsabakaları sona erdi

Haberin Devamı

 


OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 'Türkiye Üniversiteler arası 2. Lig Grup Müsabakaları' sona erdi. Şampiyon ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) erkek futbol takımı oldu.
Final maçında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi erkek futbol takımı, OKÜ erkek futbol takımı ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelenin sonucunda iki takım da iki gol atarak 2-2 berabere kaldı. KSÜ erkek futbol takımı, 4 galibiyet, 1 beraberlik aldığı maçlarda 30 gol attı, 13 puan toplayarak avantajla 1. Lige yükselen takım oldu.
Karşılaşmayı OKÜ Rektör Prof. Dr. Murat Türk, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Savaş Dündar ile çok sayıda futbolsever izledi.
Mücadelenin sonunda kupa töreni düzenlendi. Grup müsabakaları sonunda, OKÜ erkek futbol takımı üçüncü, Mustafa Kemal Üniversitesi ikinci,  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi birinci olarak tamamladı. Kupa Töreninde takımlara kupaları Rektörler Prof. Dr. Murat Türk ve Prof. Dr. Durmuş Deveci tarafından tebrik edilerek verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!