Üniversitede Öğretmenler Günü kermesi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede Öğretmenler Günü kermesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 10:34

Üniversitede Öğretmenler Günü kermesi

Haberin Devamı

Songül ALTIAYLIK/KİLİS, (DHA)- KİLİS 7 Aralık Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, öğrencilere yardımlaşma bilincini katabilmek, veliler ve üniversite personelini kaynaştırabilmek amacıyla Öğretmenler Günü Kermesi düzenledi.
Kermes programına Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve eşi Şehri Karacoşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu ve Prof. Dr. Ruhat Yaşar, akademik ve idari birim yöneticileri ile veliler katıldı. Programda ilk olarak Rektör Karacoşkun tarafından sergi bölümü gezildi ve ardından yemek bölümüne geçildi. Kermeste velilerin ve kreşteki öğrencilerin hazırlamış oldukları yiyecekler ile eğitim süreci boyunca hazırlanan materyaller sergilendi. Kermes sonunda kreş öğrencilerinin katılımıyla yapılan milli birlik ve beraberliği temsil eden Türk Bayrağı el baskısı tablo, Rektör Karacoşkun’a hediye edildi.
Rektör Karacoşkun, Üniversite Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin kuruluş aşamasından bugüne emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Kermes programı, yapılan hediye çekilişiyle sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!