Üniversite öğrencilerinden Facebook'a rakip platform

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerinden Facebooka rakip platform
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 09:24

Gazi Üniversitesi'nde bir grup öğrencinin geliştirdiği sosyal medya platformu Ayneen.com yayına girdi.

Haberin Devamı

Son yılların popüler mecralarından olan sosyal ağların yurtdışı menşeili olması gizlilik ve güvenlik gibi konularda önemli sorunlar getiriyor.

Bu tip düşüncede olup yerel sosyal medya kanallarını kullanmak isteyenleri hedefleyen Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden bir grup öğrencinin geliştirdiği Ayneen isimli platforma üyelik Facebook mantığında çalışıyor. Hatta Facebook hesabı olanlar formu doldurmadan da doğrudan üye olabiliyor.

Üniversite öğrencilerinden Facebooka rakip platform


Facebook gibi ağların aksine, oluşturulan platformları beğenen kişilerin yüzde 15'ine değil tamamına gönderiler ücretsiz olarak eriştirilebiliyor.

Doğrulanmış hesap politikasını da daha esnek bir şekilde belirleyen platform, yerel müzisyenler, haber siteleri gibi kişi ve markalarda hızlı bir şekilde doğrulanmış hesap entegrasyonunu yapabiliyor. Müzik paylaşımı yapmak isteyen kullanıcılar için paylaşım kutusu altında çalışan bir arama motoruyla müzikler hızlıca bulunarak paylaşım yapılabiliyor. Ayrıca benzer şekilde bir Youtube arama motoru da paylaşım alanında hazır bulunuyor. Video paylaşımlarında bu alan kullanılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!