AMASYA HABERLERİ SULUOVA HABERLERİ

Üniversite öğrencileri ders kapsamında sucuk üretti

DHA
11.06.2018 - 13:52Son Güncelleme :
DHA

Sinan HARMANCI/SULUOVA,(Amasya),(DHA)- AMASYA Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrol ve Analiz Programı 2’inci sınıf öğrencileri Et ve Ürünleri dersi kapsamında piyasada bulunmayan farklı sucuk üretti.

Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrol ve Analiz Programı 2’inci sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Fadime Seyrekoğlu ile birlikte Et ve Ürünleri dersi kapsamında piyasa da bulunmayan farklı sucuk üretimi gerçekleştirdi. Ders kapsamında farklı gruplar oluşturulup farklı oranlarda kaşar, ceviz, fındık, sumak, sebze tozu, üzüm çekirdeği tozu gibi bileşenler kullanılarak Meslek Yüksek Okulu laboratuvarlarında denemeler gerçekleştirildi. Ön denemelerden sonra yapılan duyusal analizler sonucunda en çok beğenilen sucuklardaki oranlar kullanılarak deneme sucuk üretimleri yapılmaya başlandı.

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Suluova haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Suluova haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Üniversite öğrencileri ders kapsamında sucuk üretti haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

AMASYA NAMAZ VAKİTLERİ

24 Haziran 2018, Pazar
  • İmsak
    03:00
  • Guneş
    05:00
  • Öğle
    12:45
  • İkindi
    16:43
  • Akşam
    20:19
  • Yatsı
    22:08

AMASYA NÖBETÇİ ECZANELER

Sorunapp.com'un katkılarıyla
  • Artvin Eczanesi

    Suluova
Sayfa Başı