Üniversite gençliğini onlar eğlendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Üniversite gençliğini onlar eğlendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2005 00:00

Erdem İpekçi, ağabeyi Özgür İpekçi ve kuzenleri Onur İpekçi’nin kurduğu organizasyon şirketi Unilife, henüz birinci yılını doldurmasına rağmen ses getiren birçok organizasyona imza attı. 22-26 yaşlarındaki üç genç, öncelikle üniversite gençliğine yönelik etkinlikler düzenliyor.

Bu sene ikincisi düzenlenen ve Benny Benassi, Kenan Doğulu, M.F.Ö, Teoman, Pamela, Manga gibi sanatçıların sahne aldığı gençlik festivali Unifest, Unilife’ın en önemli organizasyonlarından biri. Kilyos Solar Beach’te düzenlenen ve motor sporlarıyla ilgili olan Speedfest de geleneksel hale getirmeyi düşündükleri bir diğer etkinlik.

Geçen seneki Hande Yener’li Kırmızı Parti ve Hilton Convention Center’daki Kenan Doğulu’lu yılbaşı partisi de şirketin ses getiren işlerinden.

Unilife, bu kış Yeni Melek’te altı serilik bir etkinlik düzenleyecek. 5 Kasım’daki ilk etkinlikte Burhan Öçal, Murat Uncuoğlu ve Yasemin Kozanoğlu performans sergileyecek.

Şirket, yılbaşında da Hilton’da geçen senekine benzer bir parti düzenleyecek. Bir diğer yılbaşı etkinliği de Yeni Melek’teki elektronik parti olacak. İpekçi’lerin Unilife dışında iki markası daha var. Unitur, gençlere yönelik turlar düzenliyor. Lifeajans markası ise kongrelerde, fuarlarda, lansmanlarda görev almak isteyen lise ve üniversite gençliğine yol gösteriyor. Bu tür organizasyonlarda çalışmak isteyenler www.unilifeturkey.com sitesinden başvuru yapabiliyor.

Hedefleri büyük

Onur ve Erdem İpekçi, önümüzdeki yıllarda yabancı sanatçıların katıldığı daha büyük organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!