Üniversite adayları Tercih Fuarı’nda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Üniversite adayları Tercih Fuarı’nda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:23

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile EKET Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen ve 125 üniversitenin katıldığı “Ankara Üniversite Tercih Fuarı” açıldı.

Haberin Devamı

ATO Congresium’da düzenlenen fuarın açılışında konuşan Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, fuarın üniversite tercih aşamasında olan gençlerin kararlarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Fuarın öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını dile getiren Bozkurt, “Fuar, Türkiye’de üniversite tercihi yapacak öğrenciler için hem üniversiteleri hem de öğretim üyelerini yakından tanımaları için büyük fırsat” dedi.
Öğrenciler, fuar kapsamında üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkanına sahip olacak. Fuarda ayrıca eğitim uzmanları ve üniversite rektörleri tarafından düzenlenecek seminerler ile doğru tercihler, meslek seçimi ve kariyer planlama konularında bilgilendirme yapılacak. Fuar alanında oluşturulacak “Tercih Danışma Merkezi”nde de öğrencilere üniversite tercihleri için rehberlik hizmeti verilecek. “Ankara Üniversite Tercih Fuarı”, iki gün boyunca 10.00-18.00 saatlerinde ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!