UNESCO kenti Selçuk, yazarları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

UNESCO kenti Selçuk, yazarları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 11:40

UNESCO kenti Selçuk, yazarları ağırladı

Haberin Devamı

İZMİR Turizm Tanıtma Vakfı'nın (İZTAV) davetlisi olarak İstanbul'dan gelen ekonomi yazarları üç günlük İzmir turu kapsamında turun son durağı olan Selçuk'u ziyaret etti.

İZTAV'ın davetlisi olarak kente gelen basın mensupları, Selçuk'un zengin tarihi, doğası ve kültürel zenginliklerini inceledi. Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarına ait dergi, gazete ve internet sitelerinde çalışan 14 kişilik yazar kafilesi günübirlik geldikleri Selçuk'ta ören yerlerini ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman, Yılmaz Çırak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz tarafından karşılanan heyet, Selçuk Belediyesi Havuz Restoran'da öğle yemeğinde bir araya geldi. Selçuk'u ziyaret eden kafilede, Cosmopolitan, Sabah ekler, Harpers Bazaar, Akşam Gazetesi, Milliyet Pazar, Habertürk, Şamdan Plus, Kapital, Turizm Aktüel, Dünya , Esquire, Cumhuriyet Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Ulusoy Travel/Varan kuruluşlarından medya mensubu ünlü yazarlar yer aldı.

Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman, konuklardan Selçuk'un tarihi yerleri, doğası ve her türlü güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamalarını isteyerek ilçenin hak ettiği değeri almasında pay sahibi olmalarını ümit ettiklerini kaydetti. Başkan Yardımcısı Ayarman, "Sizlerin gözlemleri yol gösterici olacağı için bizler için önemlidir. Belediye olarak ilçemizin, ilimizin tanıtımına her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu projeyi gerçekleştiren İzmir Turizm Tanıtma Vakfımızın Başkan ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine düzenledikleri gezi rotasına Selçuk'umuzu da dahil ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

İZTAV'ın davetlisi olan ekonomi ve lifesytle yazarları, İzmir ve çevresinin tarihi, doğası, kültürel ve sosyal zenginliklerini daha etkin bir biçimde kamuoyuna tanıtmak amacıyla gerçekleştirdikleri rotalarını Efes ve Meryemana gezisi sonrasında Şirince turu ile sonlandırdı.

SELÇUK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!