Uncharted 4'ü bedava denemek ister misiniz?

Güncelleme Tarihi:

Uncharted 4ü bedava denemek ister misiniz
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 09:58

PlayStation'ın efsanevi serisine noktayı koyacak olan ve 300 TL'ye satışa sunulması beklenen Uncharted 4 isimli oyun, 7 Mart tarihine kadar bedava oynanabilecek.

Haberin Devamı

İlk çıktığında "kahramanı erkek olan Tomb Raider" benzetmeleri yapılan, kısa sürede kalitesiyle rakipleri arasından sıyrılmayı başarıp müthiş satış rakamlarına ulaşan Uncharted serisi, serinin dördüncü oyunu Uncharted 4: A Thief's End ile beraber sona erecek.

Oyun geçtiğimiz günlerde bir kez daha ertelendi ve 10 Mayıs tarihine gün aldı, ancak erkenden denemek isteyenler oyunu bugünden itibaren 7 Mart'a kadar PSN'den ücretsiz olarak indirebilecekler, üstelik Plus+ üyeliği de gerekmiyor.

Uncharted 4ü bedava denemek ister misiniz

Naughty Dog'un seriye son noktayı koymasını beklediğimiz oyunu, geçtiğimiz hafta Türkçe seslendirilmiş fragmanıyla da dikkatimizi çekmeyi başarmıştı. Oyunun ertelenme sebebi ise teknik problemlerden ziyade lojistik. SCEA başkanının açıklamalarına göre oyunun tüm dünyada aynı anda piyasada olabilmesi ve yeterince fiziki kopya üretilebilmesi için daha önceden açıklanan 26 Nisan tarihi yetersiz kalıyordu.

Uncharted 4ü bedava denemek ister misiniz

Haberin Devamı

Neticesinde yapılan açıklamada, tüm oyuncuların aynı anda oyunu rahatlıkla edinebilmesi için oyunun çıkış tarihinin 10 Mayıs'a sarkıtıldığı açıklandı.


LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!