Ünal Karaman Denizli'ye özendi

Güncelleme Tarihi:

Ünal Karaman Denizliye özendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 15:12

Turkcell Süper Lig'de son dönemde sıkça rastlanan, ilerleyen haftalar için puan durumu tahmini yapanlar kervanına Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman da katıldı. Karaman, ligin 25 veya 26. haftasında zirvenin içerisinde olabileceklerini söyledi.

Karaman, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon ligin çok enteresan bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Biz çok erken dönemde beklemediğimiz kayıplar yaşadık. Bizim yaşadığımız kayıpların bazılarını şimdi zirvedeki takımlar yaşıyor. Ayrıca Anadolu takımların çok ciddi şekilde yükselişi söz konusu. Buradan Kayseri'nin liderliğini ve Tolunay Kafkas hocamı tebrik ediyorum. Ama büyük takımlar böyle büyük olmuştur. Biz nasıl bazı sorunlar yaşamışsak ve onları aşmışsak, şu anda düşüş döneminde olan diğer büyük takımlarda bir çıkış dönemine girecektir. Şu anda takımımızın moral ve motivasyonu yükseldi. Şenol hocamızın gelmesi buna çok önemli bir katkı yaptı ve şehri bütünleştirdi. Bununla beraber dün arzu ettiğimiz sonucu da aldık. Dolayısıyla geleceğe daha güvenle bakabiliyoruz. Şimdi 25 veya 26. haftalar bizim için çok daha farklı olarak değerlendirilebilir. İnşallah o haftalar zirvenin tam içerisinde olan bir Trabzonspor izleyeceğiz" diye konuştu.

"TAKVİYE İÇİN ARAŞTIRMALARIMIZ VAR"

Karaman, devre arasında takviye yapmayı planladıklarını da vurgulayarak, "Bir transfer dönemi kulüplere hak olarak verilmişse bu değerlendirilebilir. Aynı şekilde kulübünde memnuniyetsizlik duyan futbolcu da kulüp değiştirebilir. Trabzonspor'un izlediği, takip ettiği oyuncuları ve bunla ilgili çok ciddi çalışmaları var. Şenol hocamızla bir fikir paylaşımı yapacağız. Bu konudan kendisini de haberdar edeceğiz. Bu konuda rekabeti artırma yönünde düşündüğümüz bölgelerde oyuncular olursa transfer yapabiliriz" dedi.

Karaman, Güneş'in gelişiyle kendi görev sorumluluğunun değişmediğini de ifade ederek, "Trabzonspor'a geldiğim anda da amacım Trabzonspor'a hizmetti. Şu anda da aynısı. Dolayısıyla görevimde bir değişiklik yok" dedi.

DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Trabzonspor, dün akşam oynadığı Ankaragücü maçının ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana dünkü maçta 11'de oynayan futbolculardan sadece Serkan, Onur ve Gabric, katılırken bu futbolcular da koşunun ardından salona geçerek çalışmalarına burada devam etti. Diğer futbolcular ise antrenmanda koşunun ardından pas ve sut çalışması gerçekleştirdi.

Bu arada antrenmana sakatlıkları devam eden Zafer Yelen ve Tayfun katılmazken, Yattara takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sık sık bu futbolcunun yanına giderek ondan istekli olmasını istedi. Güneş, genç futbolcu Barış Memiş'le de özel olarak ilgilendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!