Ünal Bey tarihi fırsat kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Ünal Bey tarihi fırsat kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2013 00:49

Galatasaray’ın Arena’yı kendilerine açmamasını eleştirmeye devam eden Fikret Orman, “Düşünebiliyor musunuz üç büyük kulübün başkanı bir basın toplantısı düzenleyecektik. İki kulüp statlarını Beşiktaş’a açacaktı” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir grup gazeteciye verdiği iftarda, statlarını kendileriyle paylaşmayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın tarihi bir fırsatı kaçırdığını söyledi. - SORU: G.Saray Arena’da oynama izni vermedi..
- Tarihi bir fırsat kaçtı o noktada. Düşünebiliyor musunuz üç büyüklerin başkanı bir basın toplantısı düzenleyecektik. İki kulüp statlarını Beşiktaş’a açacaktı. Benzer bir durumda bizim stadımız onlara açık olacaktı. Ama olmadı. Galatasaray taraftar baskısından kaçtı. G.Saray bize ‘Kiralama için genel kurul kararı gerekiyor’ dedi. Hayatta en çok sinir olduğum şey zekama hakaret edilmesidir.

‘PARAYI VERİN STAT 6 AYDA DA BİTER’

MİMARINIZ İnönü 1 yılda bitmez dedi...
- Mimarlar imalattan anlamaz, çizimden anlar. İnşaatı mühendis bitirir. 1 yılda bitirme sözü, Beşiktaş camiasının stadın bitirilmesine yoğunlaşması için ifade edilmiş bir söz. O stat 1 yılda bitecek, bitmeli. Parayı verin 6 ayda da biter inşaat. F.Bahçe loca ve 1907 tribünü hariç 60 milyon TL kazanıyor. G.Saray 72 saatte sattığı loca ve kombinelerden 60 milyon dolar kazanıyor. Bizim gelirimiz ne kadar? 6 milyon! G.Saray’ın toplam geliri 550 milyon, Beşiktaş’ın 150 milyon TL. Ama bu stat bitsin, iddia ediyorum G.Saray’ı geçeceğiz.

Haberin Devamı

‘STADIN İSMİNDE ‘İNÖNÜ’ KALACAK’

İNÖNÜ Stadı’nın ismi ne olacak?
Vodafone Arena İnönü Stadı olacak.

- SORU: Vodafone anlaşmasını engellemeye çalışan Beşiktaşlılar oldu mu?
- Hayır. Vodafone’la cuma günü (yarın) yüzde 90 imza atarız. Stadın finansmanı da bu anlaşmayla paralel yürüyecek. Stat ortaya çıkınca, loca ve kombine gelirleriyle biz inşaatın geri kalanını bitiririz. Buradan şunu da söyleyeyim, bir iş olmayacaksa medyaya haber ver. Bir haber medyada çıkıyorsa onun olma şansı zayıflıyor.

HESAP SORMAK iÇiN LiGi BEKLİYORUM

Orman, kulübün menfaati nedeniyle Demirören’i bugüne kadar beklediğini söyledi.

BEŞİKTAŞLI kulübü yalan beyandan mahkum ettirenlerden niye hesap sorulmadı diye soruyor..
- Lig başlayana kadar bekliyorum.

- SORU: Son seçimde Demirören de kaybetti mi?
- Evet kaybetti tabii ki. Demirören’in alacağı parayı çıkarın, Beşiktaş’ın borcu ile F.Bahçe ve G.Saray’ın borcu aynıdır.

Haberin Devamı

KÜFÜR OLURSA OLiMPiYAT’A GiDERiZ

- SORU: Kombine kartlarda siyasi küfür edilmeyeceğine dair taahhüt istiyorsunuz...
- Evet. Küfür olursa Olimpiyat Stadı’na gideceğiz. Kasımpaşa’da 12 bin kombine satacağız. Bilet satışı yok. Kombine satışında 6 bine ulaştık. İmzalanan taahhütname ile kimin ne yaptığını bileceğiz.

CAS DAVASINDAN UMUTLUYUM

CAS’tan beklentiniz?
- Cezamızın kaldırılacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’nin cezasının düşeceğini tahmin ediyorum.

CAS’a başvurmuşsunuz?
- Evet. Kararınızı ayın 30’unda değil, 28’inde verin dedik. Çünkü Avrupa maçından önce kararı bilmek istiyoruz. Futbol bu, ya takım o kafa karışıklığı içinde elenirse. O zaman UEFA kalkıp sen oynadın, elendin. Cezanı çekmiş olmuyorsun derse ne olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!