Ünal Aysal hızlı çıkış yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysal hızlı çıkış yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 16:37

Türk futbolu zaten bir kaos içinde...

Tüm sayfalar şike soruşturması ile çalkanıyor...

Takımların ne durumda olan bilen yok. Spor muhabirleri kamplarda yaptıkları söyleşiler, bir kenarda...

Böyle bir akım varken, bir de ortaya pat diye düşen "Ateş üfleyerek sönmez" sözü ateşi alevlendirdi...

Sayın Aysal acaba bunu çok iyi düşündü de mi, yoksa  bu gidişe çok rahatsız olduğu için mi söyledi...

Galatasaray Yönetimi  Kulüplerbirliği toplantısı olacak , Galatasaray Yönetimi'nde kim gitsin ne bir kararlara evet diyeceksin  diye bir fikir birliği oluşturuldu mu?

Toplantıya katılmadan önce seçilen Ali Dürüst'e Kulüplerbirliği'nin aldığı kararlara evet derken, bir gün sonra Ünal Aysal'ın bu sözleri  tabiki ortalığı karıştırır. Ali Dürüst o toplantıda tüm görüşleri benimsemiş, TFF'nin tüm kararlarını da destekleyeceklerini de  belirtmişti.

Burada  ne derseniz deyin önce Galatasaray Başkanı  Ünal Aysal ne kadar büyük iş adamı olursa olsun, futbolun içinde yıllarca olmayışı, alışık olduğu iş adamlığının dışına çıkması normal ama, burada futbolun içinde olan dostları arkadaşları var, acaba böyle bir açıklamayı yaparken, kimsenin haberi var mıydı?
 
Kendisine yakın olan bir kişi bu sözleri bilseydi kesin olarak  yayına koymazdı...

Başkan Ünal Aysal  dün yapılan Galatasaray Divan kurulu toplantısında  ise "Biz adaletin yanındayız bizim için Fenerbahçe'nin durumu ne ise tüm takımların da aynıdır." Ali Dürüst "TFF'in arkasında olacağımızı söyledik o da bunu yaptı." dedi.
 
Ali Dürüst yıllarca futboldan uzak, yıllar önce yaptığı yöneticiliği geride kaldığı için o daha akıllı bir şekilde Federasyonun arkasında olduğunu söylerken çekinmedi, oda yanlış bir söz kullansaydı Ali  Dürüst  biraz hassas olduğu için belki de yönetime ısınmadan çekilebilirdi.

Ne olursa olsun  Türk futbolu büyük bir darbeyi yemiş,  devamı da olacak, bir darbede Ünal Aysal'ın ağızından geldi bence söylenmeyecek  sözlerdi bunlar  şimdi, futbolseverler özledikleri takımların transferlerini, durumlarını, çalışmalarını merak eder dursunlar, her önüne gelen, ama hergün ne olacak bu hal sözleri ile karşılaşıyoruz...

Abi maçlar oynanacak mı, abi Aziz Yıldırım'ın durum ne olacak, şimdi de Beşiktaş tarafı başladı abi, Tayfur beyefendi biri böyle işlere karışır mı? Serdar Adalı da içeri alırlar mı? Bir anda yanıt veremediğimizden  kısa yoldan ben savcı değilim diyerek tek bir kelime  kullanıp yarını bekliyoruz...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!