Umut Mirza kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Umut Mirza kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 14:03

Umut Mirza, Beyaz Show’un bu akşam ki bölümünde konuk olacak. Peki, “Dünyanın En İyi Fiziğine Sahip Erkeği” ödülüne sahip Umut Mirza kimdir? Umut Mirza’nın hayatı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu akşam Beyaz Show’da Umut Mirza rüzgârı esecek. Beyazıt Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Kanal D’nin uzun soluklu programı Beyaz Show’un sezon finalinde bu akşam Umut Mirza konuk olacak. Tayland’da düzenlenen Mr. Global yarışmasında Türkiye’yi temsil eden ve iki ödülle dönen yakışıklı manken Umut Mirza hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde…

UMUT MİRZA KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı manken Umut Mirza, Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi almaktadır. Bir ara Türkiye'nin en fazla izlenen dizilerinden olan Kertenkele'de konuk oyuncu olarak yer aldı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Umut Mirza, Türkiye'nin en yakışıklı erkeği olarak adlandırılmaktadır. Betül Demir ve Ebru Polat'ın kliplerinde de yer alan Umut Mirza’nın 2 kardeşi vardır. Mr. Global 2016 yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Umut Mirza, birinciliği kazanaması bile iki ödülle dönmeyi başardı. Umut Mirza, dünyanın en iyi fizikli erkeği ‘Best Pysique' ve “Best Masculen” erkek ödüllerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!