Umut Bulut'a sosyal medyadan destek yağdı

Güncelleme Tarihi:

Umut Buluta sosyal medyadan destek yağdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 12:55

Ankara'da yaşanan hain saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybeden Umut Bulut için taraflı tarafsız binlerce kişi başsağlığı mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Umut Bulut dün Ankara'daki bombalı saldırı sonrası babası Kemal Umut'u kaybetti. Bu haber sonrasında Umut Bulut'a bir çok destek mesajı yayınlandı. En anlamlı desteklerden biri sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftar hesaplarından 12.numara.org'dan geldi. Umut Bulut için başsağlığı mesajı yayınlayan 12numara.org, bu acı olay nedeniyle hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine yönelik hiçbir açıklama yapılmayacağını ve intro hazırlanmayacağını duyurdu. Umut Bulut için atılan tweetlerin ve Instagram mesajlarının bazıları şöyle:


Haberin Devamı
 

Umut kardeşim doğum gününde babasını toprağa verecek. Bin bir zorlukla, güçlükle, emekle O'nu büyütüp, yetiştirip topluma kazandıran babasını. Terör insan ayrımı yapmıyor. Sen, ben fark etmiyor. Sadece Umut'un hikayesi değil onlarca, yüzlerce masum insanın böyle hikayesi var. Kemal amca... Peri, Dorukhan, Ozancan, Mehmet Emre ve diğerleri... Kimi kendini yetiştiren anne - babasını kimi yetiştirip güzel bir hayat düşlediği oğlunu, kızını, kardeşini kaybediyor. Allah'ım sabır ver. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının başı sağolsun, milletimizin başı sağolsun. Teröre bir şekilde destek olan, terör örgütlerinden beslenen, teröristlerle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç...

Tolga Zengin (@t.zengin29) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

Başımız sağolsun acın acımızdır abim benim. Mekanı cennet olsun.

volkansen (@sen.volkan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!