Umut Bulut: Ben kaçırınca 'saç baş yoldurdu' diyorlar

Güncelleme Tarihi:

Umut Bulut: Ben kaçırınca saç baş yoldurdu diyorlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 00:05

Galatasaray-Gaziantepspor maçında galibiyet golüne imza atan Umut Bulut, maç sonunda basına yüklendi ve "Özellikle Lig TV'de Demba Ba kaçırınca imkansızı başardı, ben kaçırınca 'saç baş yoldurdu' diyorlar. Bu haberleri yaparken biraz dikkatli olsunlar" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Gaziantepspor maçında galibiyet golüne imza atan Umut Bulut, maç sonunda yayıncı kuruluşa konuştu.

Basına da yüklenen golcü oyuncu şunları söyledi:

"Öncelikle geçen haftadaki Trabzonspor galibiyetinin anlamlı olması için bu maçı kazanmamız lazımdı. Bugün de çok şükür kazandık. Gol attığım için ayrıca mutluyum. İnşallah oynadığımız futbol ve galibiyetlerle güvenimizi daha da artıracağız. Bundan sonra daha dikkatli oynayacağız."

"Tek sıkıntımız basit goller yemek. Eğer bu sorunu çözebilirsek her alanda çok başarılı olabiriliz. Taraftarımızın da galibiyetten sonra verdiği destek bize özgüven verdi. Onların desteğine her zaman daha fazla ihtiyacımız var."

"Burak'ın yokluğunu mutlaka hissedeceğiz ama ben, Podolski ve diğer arkadaşlarımız yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız."

Haberin Devamı

"Özellikle Lig TV'de Demba Ba kaçırınca 'imkansızı başardı', ben kaçırınca 'saç baş yoldurdu' diyorlar. Yeter artık bu haberleri yaparken biraz dikkatli olunmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!