Umurbey Belediye Başkanı Yavaş, ödülünü aldı

Güncelleme Tarihi:

Umurbey Belediye Başkanı Yavaş, ödülünü aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 16:09

Umurbey Belediye Başkanı Yavaş, ödülünü aldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Sami Yavaş, Marmara bölgesinin en begenilen belde belediye başkanı seçildi. Başkan Yavaş, katıldığı törende ödülünü aldı.

Belediye Başkanları Birliği'nin oylamasında, ‘Marmara Bölgesi'nin En Beğenilen Belde Belediye Başkanı’ seçilme başarısı gösteren Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş, Ankara MEB Şura Salonu'nda düzenlenen törende, ödülünü Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'un elinden aldı. Kazandığı ödül dolayısıyla Başkan Yavaş'ı tebrik edenler arasında, eski bakanlardan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit de vardı.

Ödül töreni sonrası duygularını paylaşan Başkan Yavaş, hayatının en anlamlı günlerinden birini yaşadığını söyledi. Böylesine önemli bir ödüle layık görülmekten büyük gurur duyduğunun altını çizen Başkan Yavaş, "Ödülü kazanmam için oylarını esirgemeyen, başarımızda pay sahibi olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yine halkımızın desteğiyle çok daha önemli işlere imza atacağız. Her şey daha güzel bir Umurbey için, her şey Türkiye için" diye konuştu.

Orhan AKTUĞ / LAPSEKİ(Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!