Umumi tuvalet oldu

Güncelleme Tarihi:

Umumi tuvalet oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2012 00:00

Boşluğun, sokaktan geçenler tarafından tuvalet olarak kullanılması tepkiye yol açtı.

Haberin Devamı

Emek Mahallesi 19’uncu Sokak’ta, bir söğüt ağacı ile trafonun arasındaki boşluğun, sokaktan geçenler tarafından tuvalet olarak kullanılması tepkiye yol açtı.

Emek Mahallesi 19’uncu Sokak sakinleri, dalları yere kadar uzanan söğüt ağacı ile trafo arasının genç, yaşlı birçok kişi tarafından tuvalet olarak kullanıldığını iddia etti. Bu durum sebebiyle apartmanın bahçesinde oturamadıklarını savunan Türkan Koldemir şunları söyledi: “Özellikle yaz mevsiminde ağacın dalları yerlere kadar uzanıyor. İnsanlar, trafo ile ağacın arasına girip tuvaletini yapıyor. Burası resmen umumi tuvalet oldu. Bunun, farklı kişiler tarafından yapılması garip. Kasten mi yapıyorlar bilmiyoruz.

Kimse ilgilenmiyor

Apartmanın önünde oturamadığımız gibi, yolda da yürümeye çekiniyoruz. Şimdi mevsim sonbahar, sinek derdi yok ama yazın kokudan, sinekten geçilmiyor. Penceremi açamaz hale geliyorum. İnsanların yaptığı bu pislik yetmiyor, ağaçlar bakımsız olduğu için meyveler de kaldırımlara dökülüyor, yazık oluyor. Muhtara da zabıtaya da söyledik, ilgilenmediler. Bir kez de tuvaletini yapan kişi utansın diye selam verdim ama bana mısın demedi. Çok büyük terbiyesizlik. Bir an önce çare bulunsun.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!