Umudunu korudu

ŞİMDİLERDE moda oldu.

Haberin Devamı

Neymiş, Trabzonspor’un yabancı futbolcuları bu sezon katkı sağlayamıyormuş. Sanki geçen sezon ve ondan önceki sezon çok mu katkı sağladılar?.. Mesela Colman. En eski yabancılardan birisi ama katkısından çok zararı oldu. Kendi başına buyruk ve istediği zaman oynuyor, istemediği zaman bahanesi çok.
Ama paraları almaya geldiğinde hiç uyum sorunu yaşamıyorlar. Paralar biraz gecikse hemen şikayet ediyorlar. Koştura koştura düğüne gidiyorlar. Antrenman varmış, maç varmış umurlarında bile değil. Sezon bitse de gitsek derdindeler, tabii ki paralarını da alarak.

Bana kim gitsin, kim kalsın diye sorsalar, Onur ve Olcan haricinde hepsi gidebilir derim.

DÜĞÜNCÜLERE KESİK

DÜĞÜNCÜLER ilk onbir de yok ama Hami Hoca yine de çok iyi bir kadro sahaya sürmüş. İki takımda temkinli olunca, top orta sahada tıkandı kaldı. Çok zevksiz ve kalitesiz maçın ilk yarısında doğru dürüst pozisyon bile yoktu. Trabzonspor’un oyun düzeni de belli değil. Lider konumundaki Adrian sorumluluk almıyor ve daha çok çizgide gezinip duruyor. İlk yarıda bir penaltı ve Onur’un jesti vardı. Taraftarlar bile daha hareketli ve neşeliydiler.
2. yarıda da değişen fazla bir şey yok. Gençlerbirliği biraz daha fazla topla oynuyor ama pozisyon bulamıyor. Trabzonspor ise skoru yeterli görmüş ve maçın bitmesini bekliyor. Özer Hurmacı dün akşam adeta tek başına takımın yükünü çekti. Sonradan oyuna giren Henrique bile stoper oynamaya başlamıştı ki, Brezilyalı forvet olduğunu anladı ve şık bir gol atıp ardından asist yaparak Trabzonspor’u rahatlattı. Bu üç puan çok önemliydi. Tamam Fırtına iyi oynamadı belki ama Avrupa kupaları için umudunu korudu.

SÖZÜN BİTTİĞİ YER

Sözün bittiği yer. Maçtan iki saat önce çok acı bir haber aldım. Yıllarca beraber çalıştığımız arkadaşım ve yakın dostum Süleyman Gültekin’i kaybettik. İnanamadım. Hayat doluydu. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Makanın cennet olsun yakışıklı kardeşim Süleyman, seni hep öyle hatırlayacağım.

Yazarın Tüm Yazıları