Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 23:06

Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine tansiyonu yüksek dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümüyle oldukça heyecan yarattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri hayrete düşürdü. Son bölümde Perihan oğlunu zapt edebilmek için harekete geçti. Fırat’ın üzerine suçu atacaktı ama planları hiç de umduğu gibi gitmedi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Umuda Kelepçe Vurulmaz yayınlanan son bölümüyle diziseverlere oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranlarda başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen heyecanlı dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça şoke eden dakikalar yaşandı. Son bölümde öldü bilinen Onur’un ortaya çıkmaya niyeti yoktu ama Ceren ve Fırat’ı da rahat bırakmadı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için araşyışa geçtiler. Peki, Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Öldü bilinen Onur’un ortaya çıkmaya niyeti yoktur ama Ceren ve Fırat’ı da rahat bırakmayacaktır. Perihan oğlunu zapt edebilmek için harekete geçer. Fırat’ın üzerine suçu atacaktır ama planları hiç de umduğu gibi gitmez. Aşkın gücü en sağlam planları, kötülükleri bile ters düz etmeye yetecektir.

Haberin Devamı

İnci ve Emir’in yakınlaşmaları da artık ilerlemiştir. Emir duygularını açıkça belli ederken İnci hala kararsızdır ama bu yakınlaşmadan da fazlasıyla memnundur.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Onur denize düşmüştür ve onca aramaya rağmen bulunamamıştır. Sahile vuran Onur yaşlarındaki ve eşkalindeki erkek cesedi de artık elde kalan son umutları yok etmiştir. Fırat ve Ceren olanlardan kendilerini sorumlu tutarlar. İnci ise kahroluyordur. Onur’a sahip çıkamadığını düşünüyordur. Bütün masumlar kendilerini suçlaya dursun, Onur’un ölümünü kabullenen Perihan için bu durum hem acılı hem de karşı konulamaz bir öfkeye dönüşür. Ceren ve Fırat’a en büyük zararı aileleri üzerinden verir ancak bununla yetinmez. En ağır darbeyi vuracaktır Perihan çünkü kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Oğluna kavuşmadan önce beraberinde de birçok canı kendisiyle götürecektir...

BAKMADAN GEÇME!