Umuda Kelepçe Vurulmaz 12.bölüm fragmanında suçlamalar kabul edilebilir gibi değil!

Güncelleme Tarihi:

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12.bölüm fragmanında suçlamalar kabul edilebilir gibi değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:01

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında Onur'un öldüğünü düşünen arkadaşları ve öğretmenleri bunun için bir suçlu aramaktadır. Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında bu suçluyu Fırat ve arkadaşları olarak gören bazı kesimler, onları suçlamaya devam edecektir. Projeye başlamanın hata olduğunu düşünen İnci öğretmen derdini içine atmaktadır. Peki Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında Fırat ve arkadaşları üzerlerinden bu yükü atabilecek midir?

Haberin Devamı

Umuda Kelepçe Vurulmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen sevilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'da bu akşam hareketli saatler yaşandı. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri hayrete düşürdü. Son bölümde Fırat ve Ceren her şeyden habersiz onca olumsuzluğa karşı dimdik durmaya çalışırken Onur’un en ağır hamlesi ile karşı karşıya kaldılar. Son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında arama yapmaya başladılar. Peki, Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Onur çarpıp öldürdüğü çocuğun kim olduğunu öğrendikten sonra müthiş bir korkuya kapılır. Eğer Fırat kendisinin kim olduğunu öğrenirse olabileceklerden öyle çok korkar ki bu korku onun dönüşü olmayan kararlar almasına sebep olur. Fırat ve Ceren her şeyden habersiz onca olumsuzluğa karşı dimdik durmaya çalışırken Onur’un en ağır hamlesi ile karşı karşıya kalırlar. Ceren için hayatını bile hiçe sayacaktır Fırat. Bu uğurda her şeyini kaybetmeyi göze almıştır.İnci ve Emir de okulla ilgili bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk bütün aksilikleri beraberinde getirse de aslında yakınlaşacakları en güzel anlar olacaktır.

Haberin Devamı

Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe 20.00'de FOX'ta!

DİZİNİN KONUSU

Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları, kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişir. Milletvekili bir baba ve çok zengin bir annenin oğlu olan Onur için başlatılan bir proje sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de okuma hakkı kazanırlar. Onlar hem mahkum hem de öğrencidir artık. Ve İnci öğretmen… Hapishanede doğmuş, annesinden küçük yaşta ayrılmış, yetimhanelerde büyümüştür. Bütün hayatını suçlu çocukların topluma kazandırılmasına adamış ancak bürokrasinin soğuk esintisi yüzüne çarpmış ve hayata küsmüş idealist bir genç kadın. Bu proje onunda yeniden hayatla barışmasına sebep olacaktır. Her an ortaya çıkmaya hazır sırlar, diğer mahkum gençlerin kolejli gençlerle süren aralıksız sınıf çatışması paralelinde ellerinde olan tek şey ise sadece umutlarıdır.

BAKMADAN GEÇME!