Ümraniye'de buruk veda

Güncelleme Tarihi:

Ümraniyede buruk veda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 00:00

Beşiktaş’tan istifa eden genç teknik adam, görüşmeden sonra kendisini arabasına kadar uğurlayan Mustafa Denizli’ye başarı dileklerinde bulunurken en büyük arzusunun siyah beyazlı takımı şampiyon görmek olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ’taki görevinden istifa eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye’ye giderek siyah beyazlı futbolculara veda etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki veda törenine yardımcısı Mutlu Topçu ile birlikte gelen Sağlam, takımın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ve ekibine başarı dileklerinde bulunurken, en büyük arzusunun sezon sonunda Beşiktaş’ı şampiyon görmek olduğunu söyledi.

Siyah beyazlı takımda görev yaptığı 16 ay içerisinde Başkan Yıldırım Demirören ve yönetiminin kendisine tam destek verdiğini ve istediği bütün oyuncuları transfer ettiklerini belirten Ertuğrul Sağlam, siyah beyazlı futbolculara, "UEFA Kupası’nda şanssız bir şekilde elendik. Süper Lig’de çok iyi bir konumdayız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum" diyerek başarılar diledi.

Holosko teşekkür etti
/images/100/0x0/55eae9f3f018fbb8f89ebea9


Beşiktaş Kaptanı Delgado ve Nobre ise futbolcular adına yaptıkları konuşmada, "Profesyonel yaşamda her zaman inişli ve çıkışlı dönemler olur. Biz çok iyi bir çalışma kampı geçirdik. İyi günlerimiz oldu. Kimse Beşiktaş Kulübü’nden üstün değildir. Kulübün menfaatleri ve başarısı neyi göteriyorsa herkesin ona saygı göstermesi lazım. Size de bundan sonraki teknik direktörlük yaşamınızda başarılar dileriz. Ve sizi şampiyonluk maçlarına bekleriz" dediler.

Sağlam’ın geçen yıl devre arasında 5 milyon Euro’ya transfer ettiği ve karşılığında Koray ve Burak’ın verildiği Holosko ise genç teknik adama sarılarak, "Bize gösterdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Güzel günlerimiz oldu. UEFA Kupası’ndaki kötü sonuç hepimizi şoke etti. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha hırslı ve daha tempolu oynayarak şampiyonluk için savaşacağız" dedi.

Harika bir takım bıraktın

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ise Sağlam’a, "Bize çok iyi karakterli oyunculardan kurulu harika bir takım bıraktığınız için size ve ekibinize teşekkür eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim" diyerek, genç teknik adama çiçek verdi ve Sağlam’ı arabasına kadar uğurladı. Ertuğrul Sağlam’ın bazı futbolcularla sarılırken, bazılarının elini sıkmaması dikkat çekti.

Sergen alt yapıda görev yapacak

BEŞİKTAŞ’ın efsane futbolcularından Sergen Yalçın, geçen sezon Pro Lisans kursunu birincilikle bitirmesi nedeniyle yapması gereken stajı alt yapıda tamamlayacak. Mehmet Ekşi, Ömer Gülen, Sarp Yiğit, Gürsoy Yalçın ile çalışacak olan Sergen’in alt yapıya gelmesiyle güçlendiklerini belirten yönetici Halim Aydın, "Artık gençlere bir destek de Sergen’den geliyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!