Ümitlerimiz Galler önünde

Güncelleme Tarihi:

Ümitlerimiz Galler önünde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ümit Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası finalleri için bu gece kader maçına çıkıyor. Ay yıldızlı ekibimiz, grubun güçlü ekiplerinden Galler'i İstanbul'da ağırlıyor. İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi İsviçre Federasyonu'ndan Claude Detruche yönetecek.

OYNANAN MAÇLAR: San Marino- Galler: 0-3, Belçika- TÜRKİYE: 1-2, Galler- San Marino: 4-0, Galler- Hollanda: 0-2, San Marino- Belçika: 1-5, Hollanda- Galler: 0-1, TÜRKİYE- San Marino: 3-0, Galler- TÜRKİYE: 0-3, Belçika- Hollanda: 2-2, Hollanda- San Marino: 6-0, Galler- Belçika: 1-0, TÜRKİYE-Hollanda: 0-1, TÜRKİYE-Belçika: 1-2, San Marino-Hollanda: 0-7, Belçika- San Marino: 3-0.

Galler geldi

Galler A ve Ümit Milli Takımları dün akşam İstanbul'a geldi. Galler Milli Takımı Teknik Direktörü Türkiye'ye puan için geldiklerini söyledi. Gould, ''Ne yazık ki Türkiye'nin gruptan çıkması mucizelere kaldı. Biz ise zaten şansımızı yitirdik'' dedi. Galler kafilesinde yer alan Galatasaray'ın eski futbolcusu Dean Saunders ise, Türkiye'yi çok özlediğini söyledi

Ümitler Kanal D'de

Futbolda milli heyecan Kanal D'de. Türkiye için kader maçı özelliği taşıyan Galler karşılaşması, saat 20.30'dan itibaren Kanal D'den canlı olarak ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!