Ümit Uysal’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Ümit Uysal’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:00

ÜMİT UYSAL, ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET EDİP, BAŞKAN MEVLÜT YENİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 Ekim’de yapılan kongreyle güven tazeleyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. Yönetim Kurulu toplantısından hemen önce Cemiyet’in Kaleiçi’ndeki merkezinde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ağırlayan Başkan Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Uysal’a Cemiyet çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yeni, “Artık Antalya’da kabul gören en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldik” dedi.
Meslektaşlarının karşılaştığı sorunların çözümü ve daha iyi şartlarda çalışmalarının temini açısından kamu kurum ve kuruluşlarıyla da her zaman diyalog içinde olduklarını belirten Başkan Mevlüt Yeni, “17 Ekim’de gerçekleştirilen kongreyle birlikte 3 yıllık yeni hizmet dönemimiz başladı. İcra ettiğimiz gazetecilik mesleği, siyasetle, kamu kurum ve kuruluşlarıyla yakın temas içinde olmayı gerektiriyor ancak bizlerin asli görevi kamu adına denetleme, uyarma, bilgilendirmedir. Bu görevimizi aksatmadan yerine getirirken, kamu yararı bulunan projelerde de kentimizin menfaatleri doğrultusunda, cemiyetimiz ve belediyemiz ile ortak projelerde işbirliği içinde olmak isteriz, ayrıca Başkanımıza bugüne kadar cemiyetimize verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetimini göreve yeni seçilmelerinden dolayı tebrik eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sivil toplum kuruluşlarının varlığının demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek Antalya Gazeteciler Cemiyeti’yle her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Demokrasinin 5 yılda bir gelen seçim sandığından ibaret olmadığını ifade eden Uysal, gazetecilerin ürettiği haberlerden, yaptıkları uyarı ve bilgilendirmelerden her zaman istifade ettiklerini, bunu bir zenginlik olarak gördüklerini söyledi. Mevlüt Yeni’nin kuru fasulye ve pilavdan oluşan öğle yemeği ikramını da kabul eden Ümit Uysal, yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra ziyaret anısına çekilen fotoğrafların ardan Cemiyet’ten ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!