Ümit Özat yine korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Ümit Özat yine korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2009 00:00

Köln Antrenörü, futbolcularla top oynarken, fenalaşarak yere yığıldı. Özat, Siegburg’daki özel bir kalp kliniğine götürüldü. Eski oyuncunun 3 gün hastanede kalacağı belirtildi.

Haberin Devamı

ALMANYA Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln takımında antrenörlük yapan Ümit Özat, dün akşam yine fenalaştı. Antrenmanda futbolcularla top oynayan Özat, bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. Yaklaşık 10 saniye yerde kalan ve daha sonra kendine gelen genç antrenör, soyunma odasına götürüldü.
Bilinci açık olduğu kaydedilen Ümit Özat’ın, Siegburg’daki özel bir kalp kliniğine götürüldüğü belirtildi. Ümit Özat’ın Ankarada bulunan eşi Nurdan Özat, eşinin 3 gün hastanede gözetim altında tutulacağını ve durunun ise iyi olduğunu açıkladı.
Kendisini çok yordu
Bayan Özat, Ümit’in takımda yer almayan bir futbolcunun yerine çalışmalarda yer aldığını ve kendisini çok fazla yorduğunu da sözlerine ekledi.
Geçen yıl ağustos ayında FC Köln’ün Karlsruhe’deki lig maçında fenalaşan, herkesin yüreğini ağzına getiren ve üzen Fenerbahçe’nin eski oyuncusu, bu gelişmeden sonra futbol kariyerine son vermişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!