Ümit Milliler Slovenya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milliler Slovenya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 14:37

Ümit Milli Takımımız 12-22 Temmuz tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere yarın saat 12:25’te Lubiana’ya hareket edecek.

Haberin Devamı

Ümit Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’na gidiyor. 12-22 Temmuz tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Ay-Yıldızlılarımız, yarın 12:25’te Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak TK 1062 sefer sayılı uçakla Lubiana’ya hareket edecek.

Kafile başkanlığını Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı ve MHK Başkanı Metin Şahin’in; başantrenörlüğünü ise Ertuğrul Erdoğan’ın yaptığı Ümit Millilerimiz, Ümitler Avrupa Şampiyonası’nın ilk turunda C Grubu’nda yer alıyorlar. Ay-Yıldızlılarımız bu grupta İspanya, Letonya ve Gürcistan ile mücadele edecekler. Şampiyonadaki ilk maçını 12 Temmuz Perşembe günü TSİ 19:30’da İspanya ile yapacak olan Ümit Milli Takımımız, 13 Temmuz Cuma TSİ 15:00’te Gürcistan; 14 Temmuz Cumartesi TSİ 15:00’te ise Letonya ile karşılaşarak grup maçlarını tamamlayacak. Ay-Yıldızlılarımız, C Grubu’nu ilk üç içerisinde bitirmeleri halinde Eleme Turu’na kalacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!