Ümit milliler Estonya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ümit milliler Estonya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 13:18

Ümit Milli Futbol Takımı, 23 Mayıs Pazar günü Estonya ve 26 Mayıs Çarşamba günü İsviçre ile oynayacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları için yarın Estonya'ya gidecek.

WOW İstanbul Hotel'de kamp yapan milliler, yarın saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'ndan Estonya'nın başkenti Tallinn'e hareket edecek.
Milliler, 23 Mayıs Pazar günü Tallinn'deki Kadrioru Stadı'nda TSİ 17.00'de Estonya ile karşılaşacak. Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Dragomir Stankoviç yönetecek. Stankoviç'in yardımcılıklarını Milovan Risti ve Vladimir Jovanovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dejan Santrac olacak.

24 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'de Tallinn'den Zürih'e hareket edecek ümit milliler, St. Gallen şehrindeki AFG Arena'da, 26 Mayıs Çarşamba günü TSİ 21.15'te İsviçre ile karşılaşacak. Maçı İskoçya Futbol Fedarasyonu'ndan Alan Muir yönetirken, yardımcılıklarını William Conquer ve Andy Tait yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Colin Brown olacak.

Karşılaşmaların ardından Ümit Milli Takım kafilesi, 27 Mayıs Perşembe günü 11.45'te Zürih'ten İstanbul'a hareket edecek.

GÖKHAN DEĞİRMENCİ KADROYA DAHİL EDİLDİ

Milliler, hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı yan sahada yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki antrenmana tüm futbolcuların katıldığı bildirilirken, Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci'nin aday kadroya dahil edildiği ve çalışmalara başladığı açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!