Ümit Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti maçı kadrosu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milli Takımın Çek Cumhuriyeti maçı kadrosu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2007 21:44

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, 17 Kasım'da Çek Cumhuriyeti'yle deplasmanda yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçının ve 21 Kasım'da İsveç ile Manisa'da yapacağı özel maçın kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

Uğur Uçar, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Özgürcan Özcan (Galatasaray), İlhan Parlak, Volkan Babacan (Fenerbahçe), Serdar Özkan, Atilla Özmen (Beşiktaş), Durmuş Bayram (Kayserispor), Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Murat Duruer (Ankaragücü), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Nuri Şahin (Feyenoord), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Caner Erkin (CSKA Moskova), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Onur R. Kıvrak (Karşıyaka), Eren Güngör (Altay), Mehmet Batdal (Bucaspor).

12 KASIM'DA İSTANBUL'DA TOPLANACAKLAR

Ümit Milli Futbol Takımı, 12 Kasım Pazartesi günü İstanbul'da, Crowne Plaza Otel'de saat 15.00'te toplanacak.

Haberin Devamı

İstanbul'da 13 ve 14 Kasım'da iki antrenman yapacak olan ümit milliler, 14 Kasım Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti'ne gidecek. Jablonec'de, 17 Kasım Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan milliler, 18 Kasım Pazar günü İzmir'e dönecek ve kampa burada devam edecek.

Ümit Milli Takım, 19 Kasım Pazartesi ve 20 Kasım Salı günü Altay tesislerinde antrenman yapacak, 21 Kasım Çarşamba günü de İsveç ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda özel maçta karşı karşıya gelecek. Maç saat 16.00'da başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!