Ümit Milli Takım, Almanya'ya 1-0 yenildi

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milli Takım, Almanyaya 1-0 yenildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 12:25

Alman milliler ile Berlin'de özel maç yapan Türk Milli Takımı 10 kişi kaldığı karşılaşmada rakibine 1-0 yenildi. İrfan 21. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. Alman Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz maçtan sonra “İstiklal Marşı çalınınca ilk satırını hatırladım” dedi. Kuntz bir dönem Beşiktaş forması giymişti.

Haberin Devamı

ALMAN Ümit Milli Takımıyla Berlin'de hazırlık maçı oynayan Türk Ümit Milli Takımı, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. 21. dakikada İrfan Can Kahveci gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Ümitler 70 dakika boyunca sahada 10 kişiyle mücadele etti. Yaklaşık bini Türk, 5 bin 130 biletli seyircinin izlediği karşılaşmanın tek golünü 38. dakikada Toljan attı. 

Ümit Milli Takım, Almanyaya 1-0 yenildi

10 KİŞİ İLE İYİ MÜCADELE ETTİK
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan maçla ilgili, sahada 10 kişi kalınca taktik değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Ercan “21. dakikadan itibaren 10 kişi kalınca oyun planımız değişti. Grubunda 10 maçta 10 galibiyet alan ve 3.4 gol ortalamasıyla oynayan Alman Ümit Milli Takımı karşısında oyuncularım iyi mücadele etti. 70 dakika 10 kişiyle oynamak kolay değil. İkinci yarıda net gol pozisyonumuz da vardı. Bir top direkten döndü. Oyuncularım mücadelesinden memnunum. Biz yeni bir takım kurduk. Rakibimizde iki yaş daha genç oyuncularla oynadık. Gelecek iki yılın takımını kurmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ümit Milli Takım, Almanyaya 1-0 yenildi

KIRMIZI KARTA SEVİNMEDİ
Bir dönem Beşiktaş forması giyen Alman Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ise üç aydır takımın başında olduğunu hatırlatırken “Maça iyi başladık. İlk bölümlerde de etkili oynadık. Bir teknik direktör olarak rakibime kırmızı kart gösterilesinden memnun olmam” dedi. Kuntz, 11'e 11 mücadele edilmesi durumunda daha etkili oynayacaklarını da belirtirken “Rakibin 10 kişi kalması bizim oyun anlayışımızı da bozdu. 11'e 11 oynansaydı maçın skoru farklı olurdu. Mücadeleci bir karşılaşma oldu. İkinci yarıda biraz performansımız düştü. Türk milli takımı da net pozisyonlar buldu” dedi.

Ümit Milli Takım, Almanyaya 1-0 yenildi

Haberin Devamı

TÜRKİYE GÜNLERİNİ HATIRLADI
Stefan Kuntz maçtan önce Abdullah Ercan'ı Türkçe selamladı. Ve Türkçe, nasıl olduğunu sordu. Kuntz maç sonrası düzenlenen basın toplantısında ise Türk Ümit Milli Takımı'nı iki yıl nerede görürsünüz yönündeki soruyu cevaplandırırken şunları söyledi: “Ben rakip takımların nasıl oynadığıyla ilgilenmiyorum. Türk milli takımının nasıl olduğuna yönelik yorum yapmak istemem. Ancak şunu şöyleyeyim. İstiklal Marşı çalınınca Türkiye günlerime döndüm. Milli marşın ilk satırını hemen hatırladım” dedi.
ÜMİT MİLLİLER ATAMIZI ANDI
Bu arada Ümit Milli Takımımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78'inci yıldönümü nedeniyle Almanya maçı için Berlin'de kamp yaptığı otelde düzenlenen törenle andı.

Haberin Devamı

U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan ile teknik heyet ve futbolcular Ulu Önder için saygı duruşunda bulundu.

ALMANYA U21: 1 - TÜRKİYE U21: 0
STAT: Der Alten Försterei-Berlin
HAKEM: Amaury Delerue (Fransa)
ALMANYA: 12-Julian Pollersbeck, 2-Mitchell Weiser, 3-Jeremy Toljan, 4-Niklas Stark, 5-Matthias Ginter, 8-Mahmoud Dahoud (Dk. 64 22-Maximillian Philipp), 9-Davie Selke, 10-Maximilian Arnold (Dk. 80 14-Janik Haberer), 11-Timo Werner (Dk. 80 7-Levin Öztunalı), 19-Leroy Sane (Dk. 80 18-Hany Mukhtar), 21-Paul Seguin
TÜRKİYE: 1-Gökhan Akkan, 2-Ertuğrul Ersoy (Dk. 57 17-Alperen Babacan), 3-Özkan Taştemur, 4-Erol Erdal Alkan, 5-Merih Demiral, 6-Caner Koca, 7-Yusuf Yazıcı, 8-İrfan Can Kahveci, 9-Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 80 14-Doğan Erdoğan), 10-Salih Uçan (k), 11-Oğulcan Çağlayan (Dk. 89 15-Deniz Hümmet)
GOLLER: Dk. 38 Jeremy Toljan (Almanya)
SARI KARTLAR: Dk. 60 Yusuf Yazıcı (Türkiye), Dk. 80 Davie Selke (Almanya)
KIRMIZI KART: Dk. 21 İrfan Can Kahveci (Türkiye)

BAKMADAN GEÇME!