Ümit Milli Bayan Basketbol Takımı Bulgaristan'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Ümit Milli Bayan Basketbol Takımı Bulgaristana gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2006 11:37

Macaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Bayan Basketbol Takımı, Uluslararası Pravetz Turnuvası'na katılmak üzere Bulgaristan'a gitti.

Üçüncü etap çalışmaları için Bulgaristan'a giden Ümit Milli Bayan Takımı başantrenörü Ayhan Avcı, 4 gündür idman yaptıklarını belirterek, “Bulgaristan'daki turnuvada ev sahibi Bulgaristan'ın yanı sıra, İsrail ve Romanya ile karşılaşacağız. Bu üç karşılaşmanın ardından yurda döndükten sonra 5 günlük bir Burhaniye kampı yapacağız. Orada da 2 hazırlık karşılaşması oynayacağız. Daha sonra da Avrupa Şampiyonası için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Gözde Bakiler ile Berrin Karabaş sakatlıklarından dolayı kamp kadrosundan çıkarılırken, Bulgaristan'a gidecek kafilede Ayşe Çiğdem Oktay (Menajer), Eşref Ayhan Avcı (Antrenör), Hasan Fırat Okul (Yardımcı antrenör), Hamit Fırat'ın (Fizyoterapist) yanı sıra şu oyuncular yer alıyor: Işıl Alben, Hande Kayalar, Deniz Çolakoğlu, Gizem Yavuz (İstanbul Üniversitesi), Devran Tanaçan, Melike Bakırcıoğlu (Fenerbahçe), Saynur Tozlu,Hüsne Duygu Çarkçı (Galatasaray), Kübra İmren Siyahdemir, Tuğçe İnöntepe (Migrosspor), Yeliz Kemer (Beşiktaş), Bahar Çağlar (Ceyhan Belediyesi), Dila Aşkın (Çankaya Üniversitesi)

Türkiye, turnuvada ilk maçını yarın ev sahibi Bulgaristan ile yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!