Ümit Kızlar Macaristan yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ümit Kızlar Macaristan yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 16:50

Debrecen’de düzenlenecek 2012 Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Ümit Kız Milli Takımımız, turnuva öncesindeki son hazırlıklarını yapmak için yarın Budapeşte’ye uçacak.

Haberin Devamı

Ümit Kız Milli Takımımız, ülkemizi 16-26 Ağustos tarihleri arasında Debrecen’de gerçekleştirilecek olan 2012 Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmek üzere yarın Macaristan’a gidecek. İstanbul’daki çalışmalarını yarın sabah Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak antrenmanla tamamlayacak olan Ay-Yıldızlılarımız, THY’nin saat 18:35’te Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak TK 1037 sefer sayılı Budapeşte uçağı ile Macaristan’a hareket edecek.

Başantrenörlüğünü Aziz Akkaya’nın yaptığı Ümit Kızlarımız, şampiyona öncesindeki son hazırlık turnuvasına da yine Debrecen’de katılacak. 11 Ağustos Cumartesi günü TSİ 19:00’da ev sahibi Macaristan ile karşılaşacak olan Ümit Kız Milli Takımımız, 12 Ağustos Pazar günü ise İspanya-İsveç eşleşmesinden gelecek rakibiyle oynayacak.

Haberin Devamı

Ay-Yıldızlılarımız, 2012 Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası’nın ilk turunda ise Ukrayna, Portekiz ve Fransa ile birlikte C Grubu’nda mücadele erecek. Şampiyonadaki ilk maçını 16 Ağustos Perşembe günü TSİ 14:45’te Ukrayna ile yapacak olan Ümit Kızlarımız, 17 Ağustos Cuma TSİ 14:45’te Portekiz; 18 Ağustos Cumartesi TSİ 19:15’te ise Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!