Ümit Karan'ın performansını beğenmedik

Güncelleme Tarihi:

Ümit Karanın performansını beğenmedik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2010 12:06

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ümit Karan'ı performansını beğenmedikleri için yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bıraktıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de kamp yapan Eskişehirspor, günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Dün akşam yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan Kırmızı-Siyahlılar, daha sonra ikişerli grup halinde dar alanda pas çalışması yaptılar. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada maç yaptılar. Portekiz'in Porto takımından transfer edilen Vitor Hugo Gomes Passos Pele ise antrenmanda attığı gollerle teknik direktör Rıza Çalımbay'dan tam not aldı. Antrenman sonrasında teknik direktör Rıza Çalımbay, yardımcı antrenörler Bülent Albayrak ve Orhan Kaynak ile futbolcular Sezer Öztürk, Batuhan Karadeniz ve Erkan Zengin ile mini maç yaptı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, kendisine çalım atan Erkan Zengin'i formasından tutarak yere düşürdü.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay Bolu kampının verimli geçtiğini belirterek, "Çok iyi bir ortamda sezona hazırlanıyoruz. Tempomuz artıyor. Kamp süresinde iki tane hazırlık maçı oynayacağız. Sonuçları bizim için hiç önemli değil. Amacımız sezona en iyi şekilde hazırlanmak" dedi.

Süresiz kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ı performansını beğenmedikleri için kadro dışı bıraktıklarını açıklayan Çalımbay, "Ümit Karan'ın performansını beğenmedik. Bazı şeylerden dolayı da kendisini gönderdik. Konuyla ilgili konuşacak zaman gelecek ama şu an değil. Başkanımızın kararı" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!