Ümit Karan’ın Lale devri

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan’ın bir süredir Lale Üskan ile aşk yaşadığını duydum.

Haberin Devamı

Çift, Karan’ın ortağı olduğu Maçka’daki Frame adlı gece kulübünde tanışmış ve samimiyet kısa sürede ilerlemiş. İkili sık sık Karan’ın menajeri Emin Bey’in Gayrettepe’deki evinde buluşuyormuş.

Gelelim ayrıntılara... Üskan, eski eşi Haydarabad Nizamı Bereket Jah’tan boşanma tazminatı olarak 5 milyon dolar alan Manolya Onur’un kız kardeşi... Ve kendisi de şu sıralar boşanmanın eşiğinde... Yasemin adlı bir kızları olan Lale Hanım ile Melih Üskan, 22 Ekim tarihinde hakim karşısına çıkacak ve bir aksilik olmazsa resmen yollarını ayıracak.

Lale Hanım’la dün telefonda konuştum. Ümit Karan’la Frame’de tanıştıklarını doğruladı, kendisine o mekanda çalışması için iş teklifinde bulunduğunu anlattı. Ünlü futbolcu ve menajeriyle birlikte iftar yemeğine gittiğini, o akşam yanlarında ablası Manolya Onur’un da olduğunu sözlerine ekledi.

Lale Üskan, evli futbolcuyla sadece arkadaş olduklarını iddia ediyor ama yakın çevresi farklı konuşuyor; Karan’ın beyaz Mercedes’inin bazen sabaha kadar Üskan’ın Suadiye’deki evinin önünde kaldığını ileri sürüyor... Eşi Zeynep Hanım’la arasının açık olduğu bilinen Ümit Karan’ın, 2 yaşındaki oğlu Can’a rağmen yaşadığı bu yasak aşkı ne şekilde sonuçlandıracağı merak konusu...

Bayramı erken kutladılar

Ümit Karan’ın Lale devri
Hayriye Cinbir, Emel Alanyalıoğlu, Selma Şahin, Neval Güler (Soldan Sağa)

Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nun gönüllü anneleri, Kadir Gecesi 100 kimsesiz çocuğa Beykoz’da bulunan Mihrabad Korusu’nda yemek verdi. Yemeğe İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah, Gönüllü Anneler Başkanı Monik İpeker, Selma Şahin, İpek Tanrıverdi, Hayriye Cinbir’in de arasında bulunduğu çok sayıda yardımsever katıldı. Gönüllü anneler, yemek sırasında yaptıkları sürprizlerle çocuklara erken gelen bir bayram sevinci yaşattı. Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Emel Alanyalıoğlu ise yaptığı konuşmada, bu tip aktivitelerin çocuklara çok büyük moral kaynağı olduğunu söyledi.

Kıbrıs’ta dinlenecekler
Argüder Dış Ticaret’in sahibi Özalp Argüder ile eşi Şule Hanım, bayram tatillerini Kıbrıs’ta değerlendiriyor. Yaz sezonunu epey hareketli geçiren Özalp Argüder, geçtiğimiz aylarda Kıbrıs’taki Rocks Otel’in halı ve duvar kağıdı işlerini tamamlamış, ardından Savoy Otel’in duvarlarına el atmıştı. Bu yoğun tempoda dinlenme fırsatı bulamayan çift, o nedenle dokuz günlük bayram tatilinde soluğu Kıbrıs’ta aldı. Anneleri Muzaffer Tamer’i de beraberlerinde götüren çift, önceki gün Savoy Otel’e giriş yaptı.

Bebek sürprizi

Ümit Karan’ın Lale devri
İrem-Enis Özkan

Reklam dünyasının başarılı ismi Enis Özkan, eşinden bebek müjdesi aldığı için şu sıralar hem çok mutlu hem de çok heyecanlı... İrem Hanım ile geçtiğimiz ağustos ayında nikáh masasına oturan Özkan, "Bebek sürpriz oldu, gerçekten hiç beklemiyorduk. Mutluluğumuz perçinlendi" diyor. Özkan çifti, doğacak bebeğe isim bulmak için şimdiden düşünmeye de başlamış öğrendiğime göre...

Haberin Devamı

Hoşgörüye davet ediyor
The Sofa Hotels&Residences, önümüzdeki günlerde bir sergiye daha ev sahipliği yapacak. Uluslararası yarışmalarda pek çok kez derece kazanan endüstri tasarımı sanatçısı Babür Kerim İncedayı’nın "Hoşgörünün Çağrısı" adlı sergisi, sanatseverlerle buluşmaya hazır. Mevlana figürlerinin öne çıkacağı sergide; karışık teknik desen çizimler, gravürler, gümüş-metal karışım çizim rölyefler, kristal, gümüş ve altın objeli üç boyutlu tasarımlar yer alacak. Sergi 7-15 Ekim tarihleri arasında The Sofa Hotel’in teras katındaki Art 8 Lounge’da izlenebilecek.

İstanbul’da caz günleri
Akbank 18. Caz Festivali 8 Ekim’de başlıyor. Four Seasons Hotel’de düzenlenecek açılış davetinde, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdüür Zafer Kurtul’la birlikte ev sahipliği yapacak.

Çocuk festivali kasımda başlıyor
4-8 Kasım tarihleri arasında Türkiye’de düzenlenecek olan "Lolipopfest Uluslararası Çocuk Müzik Festivali" büyük ve küçük bütün müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak. Kadıköy Belediyesi himayesinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek festivalde İsrail, İtalya, Romanya ve Türkiye’den katılacak yaklaşık 70 yetenekli çocuk sanatçı performans sergileyecek. Sunuculuğunu 2008 TIAMO Uluslararası Çocuk Müzik Festivali’nde Türkiye’yi temsil eden ve "Dostluk ve Sempati Ödülü" kazanan çocuk sanatçılarımız Beliz Özkan ile Dilara Altınay’ın yapacağı festival kapsamında farklı bir etkinlik daha düzenlenecek: Koç Özel Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ve Özel Yüzyıl Işıl Okulları öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan "Çocuk Gözüyle Çocuk Ve Müzik" sergisi, fotoğraf meraklılarını panoların önüne çekecek.

Bayramda bile çalışıyor
İki gün önce Zeynep Fadıllıoğlu’nu aradım, Londra’da çıktı... Bunu duyunca bayram tatili için gittiğini zannetim, ama yanılmışım. Zeynep Hanım iş için İngiltere’de bulunduğunu, bir toplantıdan çıktığını ve acil olarak yeniden toplantıya dönmesi gerektiğini söyledi. Anladım ki Ghade Şakir’in Karacaahmet’te inşa ettirdiği Şakirin Camisi’nin de tasarımcısı olan Fadıllıoğlu, durup dinlenmeye hiç gerek duymuyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları