Ümit Davala: Başarımızı sürdürmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Ümit Davala: Başarımızı sürdürmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2007 17:02

Ümit Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ile 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı maç için toplandı.

Milliler, Ataköy'deki Crowne Plaza Otel'de bir araya gelirken, teknik direktör Ümit Davala, Çek Cumhuriyeti'ni yenip, başarılarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Davala, “Grupta şu ana kadar her şey yolunda gitti. 3 maçta 9 puan topladık. Çek Cumhuriyeti'ni de yenerek başarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Futbolculardan Serdar Özkan da Çek Cumhuriyeti maçının önemine değinerek, “Grupta yaptığımız 3 maçı da kazandık. Bu, bizim için büyük avantaj. İnşallah bu maçı da kazanırız. Umuyorum, (A) Milli Takım da Norveç'i yener ve gruptan çıkmayı başarır” diye konuştu.
İlhan Parlak ise gruba iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, “Yaptığımız tüm maçları kazandık. Grubun güçlü takımlarından birine karşı oynayacağız. Oradan iyi bir skorla dönmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz gruptan lider olarak çıkmak. Daha sonra finallerde iyi mücadele ederek Avrupa şampiyonu olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Ümit milliler, akşam saatlerinde Ataköy Tesisleri'nde yenilenme antrenmanı yapacak. Bugün kampa katılamayan Nuri Şahin, Caner Erkin, Mevlüt Erdinç ile izinli olan Ferhat Öztorun, antrenmanda da yer almayacak.

Milliler, çalışmalarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!