Ümit Besen çocuklar için söyledi

Güncelleme Tarihi:

Ümit Besen çocuklar için söyledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 12:02

Ümit Besen çocuklar için söyledi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) tarafından yapılması planlanan 'Çocuk Evi'ne gelir sağlamak amacıyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Ümit Besen, Datçalılara güzel bir gece yaşattı.

Ümit Besen, Datça Çocuk Evi için konser verdi. Kargı Yeşim Restoran'da gerçekleştirilen geceye CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, komşu Yunan adası Sömbeki Belediye Başkanı Lefteris Papakalodukas ve çok sayıda davetli katıldı. Ünlü sanatçı Ümit Besen'in sesi ve şarkılarıyla coşan davetliler, bol bol eğlenip gecenin keyfini çıkardı.

KİGDER Başkanı Menşura Yavuz gecenin açılışında yaptığı konuşmada, Datça Çocuk Evi projesinin, derneğin 2017 yılı programına alındığını söyledi. Yavuz, "Datça Belediye Başkanımız Gürzsel Uçar'ın çok büyük desteğini aldık. Bu projeyi belediye ile ortak gerçekleştireceğiz. Umarız, bu proje en kısa sürede yürürlüğe girer ve minik yavrularımızı, Sevgi Evi'ne yerleştirmeyi Allah bize nasip eder. Bu geceye katılan sizlere, projeye verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Çocuklar çok önemli. Yarın, çocuklarımızın diyoruz ama ne yazık ki çocuklarımızı yeterince koruyamıyoruz. Çocuk Evi'nin, Datça için geç kalınmış bir proje olduğuna inanıyoruz. Umarız, altı çocuk ile başlayacak çocuk evi projesi, gelecekte Çocuk Evi köyüne dönüşür" dedi.

Belediye Başkanı Gürsel Uçar ise konuşmasında, KİGDER'e bu anlamlı proje nedeniyle teşekkür etti. Uçar, "Yaşamak sadece nefes alıp vermek değil. İnsanın, en temel hakkı yaşam hakkıdır. Datça'da, kimsesiz çocuklara yaşam hakkı sağlamak adına başlatmış bulunduğunuz bu projeyi çok önemsiyorum. Umarım en kısa sürede gerçekleşir" dedi.

Mehmet ÇİL/DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!