Umay Villa: Madrid'de soyuldum, Arda bana yardım etsin!

Güncelleme Tarihi:

Umay Villa: Madridde soyuldum, Arda bana yardım etsin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:19

Detoks uzmanı Umay Villa, doğum gününü kutlamak için gittiği İspanya’nın başkenti Madrid’in ünlü bir restoranında içinde pasaport, ehliyet, nakit para, kredi kartı ve 30 bin Euro değerinde takılarının olduğu çantasını çaldırdı. Villa, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'dan yardım istedi.

Haberin Devamı

Çantasını çaldırdığı restorana dava açmaya hazırlanan Umay Villa, olayı ve Arda Turan’dan neden yardım beklediğini anlattı...

Öncelikle geçmiş olsun… Restoranda yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Doğum günümü kızımla birlikte kutlamak için Madrid’de buluşmaya karar verdik. Ben İstanbul’dan, kızım ise Paris’ten geldi. 30 Ocak Cumartesi akşamı için kızım beni şehir merkezindeki El Caldero Madrid adlı bir restorana davet etti. Alışveriş sonrasında gittiğimiz restoranda bizi barın yanındaki bir masaya oturttular.

HESABI İSTEYİNCE ŞOKE OLDUM
Gece nasıl geçti?
Masada boş olan sandalyeye iki alışveriş poşetini, siyah sırt çantamı ve paltomu koydum. Bu arada çantamı iki kez açıp, birinde cep telefonumu çıkardım, diğerinde not almak için not defterimi çıkardım. Not defterimi çıkarırken çok yürüdüğümüzden dolayı ellerim, kollarım şiştiği için saat, bilezik ve yüzüklerimi çantam kucağımdayken çıkarıp çantanın kapalı gözüne koydum.

Haberin Devamı

Umay Villa: Madridde soyuldum, Arda bana yardım etsin

Çantanızın çalındığını ne zaman fark ettiniz?

Gece yarısına doğru hesabı istedim ve sırt çantamın yerinde olmadığını fark ettim. Panikle her yeri aradık. Garsonlar “Çantam yok” dediğimde omuz silkip yanımızdan ayrıldı. Çantam kaybolmuş, içinde hem benim hem kızımın pasaportu, ehliyet, kredi kartları, nakit Euro ve 30 bin Euro değerinde takılarım gitti ama kimse ilgilenmedi.

İçeride kamera yok muydu?
Vardı tabii ama izlediğimiz görüntülerde bizim masa yoktu. Ben “Böyle şey olur mu? Neden masamızı gören kamera yok?” diye sordum ve “Bizde böyle” yanıtını aldım.

POLİS “BUNLAR NORMAL ŞEYLER” DEDİ
Polis ne dedi?
Restoran kapandıktan 45 dakika sonra gelen polis bize “Burası İspanya, bunlar normal şeyler” cevabıyla sanki ‘boşu boşuna tutanak tutturmayın sonuç alamazsınız’ der gibiydi. Gece tutanak tutmadılar, ertesi gün ilk uçakla eşim geldi, polise gittik, tutanak tutuldu. Çantanın içinde tam olarak ne vardı, onunla bile doğru dürüst ilgilenmediler.

Haberin Devamı

Umay Villa: Madridde soyuldum, Arda bana yardım etsin

İSPANYA’NIN EN iYi AVUKATLARINI BULDUM
Hiçbir sonuç alamayınca ne yaptınız?
Restoran sorumluluk kabul etmiyor ama çantam o restoranda birileri tarafından çalındı. İspanya’daki en iyi avukatların isimlerine ulaştım ve mahkeme yoluna gideceğim…

Umudunuz var mı eşyalarınızın bulunacağından?
Arda Turan, İspanya’da çok tanınan ve saygı duyulan biri. Onun araya girmesiyle çantamın çalındığı şekliyle geri geleceğine inanıyorum. İspanya’da da tıpkı bizde olduğu gibi hatır sayesinde kapılar çok kolay açılır. Bu işi Arda Turan’ın çözebileceğine ve çözeceğine inanıyorum… (Sözcü)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!