Umar fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Umar fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 14:00

Osmanlı’nın Nijeryalı genç oyuncusu, Zimbru maçında attığı 3 golle, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda bu başarıya ulaşan tek isim oldu.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Liginde yoluna devam ederken, sarı-morların Nijeryalı oyuncusu Aminu Umar, rövanş maçında attığı 3 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. 21 yaşındaki genç oyuncu, ikinci turda oynanan tüm karşılaşmalar içinde 3 kez gol sevinci yaşayan tek oyuncu oldu. Osmanlıspor da ikinci turda en farklı skoru elde eden takım oldu. Umar, geride kalan sezonun son haftasında oynanan Akhisar Belediye maçında da takımını 1-0’lık galibiyete taşıyıp, Avrupa Kupalarının yolunu açmıştı. Sezon sonunda bazı kulüplerin transfer listesine giren Umar’ın adı Beşiktaş ile de anılmıştı. 

2 OYUNCUNU DURUMU CİDDİ

Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Moldova’nın Zimbru takımı ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan iki futbolcusundan kötü haber geldi.
Kulüp Doktoru Savaş Kudaş, Musa Çağıran’ın iç yan bağlarında yırtık olduğunu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağını ifade etti. Kudaş, Engin Bekdemir’in de diz üstündeki tendon bölgesinde yırtık meydana geldiğini ve 2 hafta forma giyemeyeceğini açıkladı. Zimbru maçında ilk 11’de oyuna başlayan Musa Çağıran 15. dakikada sakatlanarak yerini Engin Bekdemir’e bırakmış, Başkent ekibinin yeni transferlerinden Engin, oyuna girdikten kısa bir süre sonra yaşadığı talihsizlik sonucu, devre olmadan sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.
Musa Çağıran ve Engin Bekdemir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Ankara’da oynanacak ilk maçta sahada olamayacak. Osmanlıspor, 28 Temmuz Perşembe günü Estonya’nın Nomme Kalju takımıyla Osmanlı Stadı’nda mücadele edecek. Rövanş mücadelesi ise 4 Ağustos’ta Estonya’da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!