Uluslararası Siyaset Akademisi mezunları sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Siyaset Akademisi mezunları sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 16:22

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı’nın, İzmir Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği ile ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Siyaset Akademisi’ne katılan 30 ülkeden öğrenciler, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Türkiye’de öğrenim gören 30 farklı ülkeden öğrencinin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Siyaset Akademisi'nde sertifika mutlululuğu yaşandı.

Uluslararası siyasete ilişkin eğitimlerin yanı sıra İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ziyaretleriyle Türkiye'de kamu ve yerel yönetimlerin işleyişini yerinde inceleme fırsatı bulan öğrenciler, program kapsamında Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İzmir Koordinasyon Ofisi’ni de ziyaret etti.

Akademiyi tamamlayan öğrencilere sertifikaları, eğitim sürecinin son aşaması olan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İzmir Koordinasyon Ofisi'nde verildi.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanı Gözde Keskin, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Uluslararası Siyaset Akademisi’ne katılan öğrencilerin, kendi ülkelerinde Türkiye siyasetinin temsilcileri olacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!