Uluslararası Şampiyonlar Kupası Heyecanı D-Smart’ta

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Heyecanı D-Smart’ta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 15:03

Şampiyonlar, dünyanın en iyi futbol yıldızları; 22 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında D-Smart’ta spor severler ile buluşuyor. Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nın ilk karşılaşması, 22 Temmuz Cuma 15:05’te D-Smart ekranlarından canlı yayınlanacak. Bunun yanı sıra 3 büyüklerin hazırlık maçları ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu'nda Monaco ile 27 Temmuz'da oynayacağı ilk maç D -Smart ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen; Çin, Avustralya, Amerika, Avrupa’da maçların oynandığı 4 kıtaya yayılan organizasyonda yine devler bir araya geliyor, büyük heyecanı D-Smart naklen yayınlıyor. 2013’te Real Madrid’in, 2014’te Manchester United’ın 2015’te Real Madrid ve PSG’nin şampiyonluğu ile tamamlanan turnuva adeta bir futbol şöleni olacak. Dünyanın en büyük futbol yıldızları yeni sezon öncesinde ilk kez D-Smart ekranlarında olacak.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Heyecanı D-Smart’ta

D-SMART’TA HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR!
D-Smart, Temmuz ayında 3 Büyüklerin yeni transferlerinin ilk kez seyirci karşısına çıktığı sezon öncesi hazırlık maçlarını yayınlamaya devam ediyor. Maçlar, Smart Spor (77. Kanal) ve Smart Spor 2 (78. Kanal) kanallarında yayınlanıyor. 

Haberin Devamı

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu'nda Monaco ile oynayacağı ilk maç 27 Temmuz Çarşamba saat 21.30'da naklen ve sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor'da olacak.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Heyecanı D-Smart’ta

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni aramak, www.dsmart.com.tr üzerinden form doldurmak ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğramak yeterli.

BAKMADAN GEÇME!