Uluslararası kongrelere talibiz

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası kongrelere talibiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 15:53

Ankara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği(ANTOD) ile Ankara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği ‘1. Uluslararası Ankara Kongre Turizmi Konferansı’, yarın saat 09.00’da Wyndham Otel’de başlayacak.

Haberin Devamı

Ankara Valiliği’nin de desteklediği konferansa, Avrupa’da kongre turizmi alanında önemli atılımlar yapan İspanya’nın Valencia ve Barcelona gibi şehirlerden temsilciler de katılacak. Gün boyu sürecek konferansta, 3 oturumda 15 uzman konuşmacı kongre turizminin önemini ve Ankara’nın bu konuda yapması gerekenleri konuşacak.

KENTİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

ANTOD Başkanı Savaş Çolakoğlu, Ankara’da bu yıl ilki gerçekleşecek olan konferansla ilgili şunları söyledi: “Kongre turizmini şehrimizin geleceği için çok önemli olarak görüyoruz. Başkent olarak, büyük çaplı uluslararası kongrelere talibiz ve Ankara, bu tür kongrelere ev sahipliği yapabilecek kapasitede. Düzenleyeceğimiz konferansla, bu kapasitenin artırılmasına yönelik yapılması gerekenleri konuşacağız. Bu konuda valimizden aldığımız destekle tüm paydaşları bir araya getirip bir vizyon oluşturma amacındayız.”<
ANTOD Başkanı Savaş Çolakoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri, son hazırlıklarını tamamlerken, Kongre turizmine ilgi duyan Ankaralıları konferansa davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!