Uluslararası kadınlardan eğitim defilesi

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası kadınlardan eğitim defilesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2011 00:00

Uluslararası Kadınlar Derneği, Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV) yararına, Rusya Büyükelçiliği’nde bir davet düzenledi. Davette Vakko’nun couture koleksiyonundan bir sunum yapıldı.

Haberin Devamı

ÇEŞİTLİ kurum, kuruluş ve vakıflara yardım sağlamak için etkinlikler düzenleyen Uluslararası Kadınlar Derneği, yeni bir organizasyona daha imza attı. Dernek, Rus Büyükelçiliği’nde Hastalara Yardım Vakfı ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı yararına bir davet verdi. Davete, Dernek Başkanı Aytül Gökçe ile Rusya sefiresi Irina Ivanovski ev sahipliği yaptı. Davete, Polonya Sefiresi Malgorzata Wilczek, Slovakya Sefiresi Olga Jakabcin, Belçika Sefiresi Ann Lagring’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sefire ve seçkin davetliler katıldı.

Kültürler arası köprü

Rusya sefiresi Irina Ivanovski, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rusya Büyükelçiliği olarak kapılarının yardım etkinliklerine her zaman açık olacağını ifade etti. Dernek Başkanı Aytül Gökçe de, yardım amaçlı etkinlikte Rusya’yı ve Rus kültürünü de yakından tanıma fırsatı bulacaklarını belirterek, kültürler arası köprü kurmaya çalıştıklarını aktardı.

Haberin Devamı

Keyifli dakikalar

Ankara cemiyet yaşamının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede Rusya Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde keyifli dakikalar yaşandı.

Büyük ilgi gördü

Etkinlikte Vakko’nun couture koleksiyonundan bir sunum yapıldı. İstanbul’dan gelen mankenler, markanın yeni koleksiyonundan kıyafetleri sergiledi. Sunum, davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Defilenin ardından davetliler, açık büfede sunulan yiyecek ve içecekleri tatma fırsatı elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!