ULUSLARARASI HASTANE Universal Hospital Bodrum

Haberin Devamı

Universal Hospital Bodrum (Alman Hastanesi) 98 yatak kapasitesi ile yılda 40 bin hastanın toplam 21 poliklinikten hizmet gördüğü, bölgenin en büyük hastanesi.
12 yılda 35 bin hastayı yatarak tedavi edildiğini belirten Başhekim Kalp Cerrahı Prof. Dr. Ahmet Hamulu, “2000 yılında, 8250 metrekarelik bir alan üzerinde kurulan Universal Hospital Bodrum, modern teknolojiyle donatılmış, tecrübeli hekim kadrosu ile bölge insanına hizmet veriyor” dedi.
Tüm branşlarda hizmet verildiğini vurgulayan Prof. Dr. Hamulu, şunları söyledi:
“Girişimsel kardiyoloji, kardiyovasküler cerrahi, laparoskopik cerrahi, endoskopik müdahale alanında deneyimli doktor kadromuzla öne çıkıyoruz. 24 saat görev başında olan yoğun bakım, donanımlı kara ve deniz ambulanslarına da sahip. Organ nakli dışında tüm ameliyatların başarıyla gerçekleştirildiği hastanemiz 98 yatak kapasiteli. Ayrıca, hemodiyaliz, koroner ve cerrahi yoğun bakım, anestezi ve reanimasyon ile yeni doğan yoğun bakım üniteleri ve acil servisimiz bulunmaktadır. Yıllık ortalama 40.000 poliklinik hastasına hizmet veriyoruz. 55 ülkeden gelen yabancı hastanın ise uluslararası anlamda tüm hizmetleri kolaylıkla almaları sağlanıyor. Yaz aylarında yerli ve yabancı turist akınına uğrayan deniz turizmcilerinin ile yatçılarının uğrak yeri olan Bodrum’da 1.5 milyona yaklaşan nüfusun sağlık güvencesiyiz.”

Haberin Devamı

ULUSLARARASI HASTANE Universal Hospital Bodrum

Yazarın Tüm Yazıları