Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 16:05

Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Üniversitesi'nde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı düzenlendi.
Gaziantep Üniversite tarafından Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 2'nci Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı’na; GAÜN Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bedir, Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililer katıldı.
Konferansın açılışında konuşan GAÜN Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bedir, üniversitenin enerji yönetimini anlattı.
Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan ise, bakanlığın enerji yatırımları ve yenilenebilir enerji kaynakları hakkında bilgiler verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Türkiye olarak son 10 yılda dünya ekonomisinde söz almaya çalıştıklarını, ancak bu başarıyı çekemeyen ülkelerin kendilerine türlü oyunlar oynadıklarını söyledi. Şahin, Gaziantep Üniversite tarafından Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘2. Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin enerjiye yönelik yatırımlarını ve projelerini anlattı.
Konuşmaların ardından GAÜN Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Bedir ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz tarafından Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hediye takdim edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!