Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 18:27

Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali sona erdi

Haberin Devamı


BİLECİK,(DHA)- BİLECİK Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali, "İdeal Koca" adlı oyun ile sona erdi.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen oyun seyirciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Usta tiyatro oyuncuları Kayra Şenocak, Kimya Gökçe ve Ercüment Doğan'ın sahne aldığı oyunu; Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunculara Teşekkür Plaketi ve Tiyatro Ödülü taktim etti.
Oyun sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalini muhteşem bir organizasyonla sona erdirdikleri için duydukları memnuniyeti belirtti.
13. FESTİVALDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE
Bilecik'te tiyatro ve sanat adına dolu dolu bir ay geçirdiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
"Gerçekten büyük bir heyecanla başlayan aynı heyecanla devam eden ve bu sene 12.'sini düzenlediğimiz festivalimizin son gecesine teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. 12 bitti 13'üncüsünün hazırlıklarını yapıyoruz. İnşallah 13'üncüsünü daha güzel daha büyük bir heyecanla gerçekleştirir ve tiyatro festivalimizi daha ileri noktalara taşırız. 11 Kasım 2018'de İnşallah bir sonraki festivalimizde buluşmayı temenni ediyoruz. Öncelikle bu organizasyona katkı sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu 8 yıldır birlikte yürüttüğümüz Ercüment Doğan ve Tülay Doğan'a teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze ve Özel Kalem Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Sizler tiyatro salonlarını doldurduğunuz sürece ve yanımızda olduğunuz sürece İnşallah daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bizim en başta bir sloganımız vardı 'Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele' diye. Cenabı Allah bizleri hep iyi ve güzel günlerde bir araya getirsin" ifadelerini kullandı. 
Tiyatro Oyuncusu Kimya Gökçe ise Bilecik'e severek geldiklerini ve oyunlarını büyük bir zevkle oynadıklarını belirterek, seyirci ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.
Usta oyuncu Kayra Şenocak ise Bilecik'te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, "Her zaman şu ifadeleri kullanıyorum. Eğer seyircilerimiz her zaman salonları doldurursa ve orada bulunurlarsa bizler de her zaman sahneye çıkmayı ve oynamaya hazırız" ifadelerini kullandı.
Yönetmen ve Oyuncu Ercüment Doğan ise Bilecik'teki tiyatro festivalinin geldiği noktaya dikkat çekerek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti. 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!