Uludere'deki olay

Güncelleme Tarihi:

Uluderedeki olay
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 16:02

- Olayın yıldönümü dolayısıyla Gülyazı köyünde Pazar günü düzenlenecek anma etkinliğine, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve bir grup partili milletvekili katılacak

Haberin Devamı

ŞIRNAK (AA) - Uludere olayının yıldönümü dolayısıyla HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve bir grup partili milletvekilinin Gülyazı köyünde düzenlenecek anma etkniğine katılacağı bildirildi.

28 Aralık Pazar günü Uldere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde düzenlenecek etkinliğine ilişkin İHD Şırnak Şubesinde aralarında DBP, HDP, İHD, TTB, KESK, Meya-Der, Kurdi-Der, SES ve Eğitim-Sen adına basın açıklaması yapan DBP Şırnak İl Eş Başkanı Suzan Anık, Şırnak’taki partiler ve STK'larla ile ortak bir dayanışma platformu oluşturduklarını söyledi.

Olayın 3'üncü yıldönümündeki anma etkinliğine, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve bir grup partili milletvekilinin katılacağını belirten Anık, "Pazar günkü törende saygı duruşu, açılış konuşması olacak. Ayrıca etkinliğe HDP Milletvekilleri Selma Irmak, Ertuğrul Kürkçü, Adil Zozani, Sabahat Tuncel, Esat Canan, DBP'den Kamuran Yüksel, KESK Genel Başkanı Lami Özgen, Mezopotamya Kültür Merkezi sanatçıları katılacak" dedi.

Haberin Devamı

Anık, platform olarak, herkesi Gülyazı köyüne beklediklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!