Uludağ’da ormanlık alanda kayboldu, üşüyünce yaktığı ateşle yeri tespit edildi

Güncelleme Tarihi:

Uludağ’da ormanlık alanda kayboldu, üşüyünce yaktığı ateşle yeri tespit edildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 07:35

Uludağ’da ormanlık alanda kayboldu, üşüyünce yaktığı ateşle yeri tespit edildi

Haberin Devamı

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)- BURSA’da ayrıldığı eşi ile tartıştıktan sonra yakınlarına “Artık yaşamak istemiyorum” diyerek yönetimindeki araçla Uludağ’a çıkan 45 yaşındaki Hatun Ü. ormanlık alanda kayboldu. AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekiplerinin ormanlık alanda 8 saat aradığı Hatun Ü. üşüyünce yaktığı ateşi gören ekipler tarafından yeri tespit edilerek bulundu.
Merkez Nilüfer ilçesi’nde oturan 2 çocuk annesi Hatun Ü., ayrıldığı eşiyle tartıştıktan sonra yönetimindeki otomobili alarak saat 15.00 sıralarında evden ayrıldı. Mobese sisteminden yapılan incelemede aracın Uludağ yönüne gittiği belirlendi. Akşam saatlerinde çocuklarıyla telefon ile görüşen Hatun Ü.’yü bulabilmek için Jandarma araştırma başlattı. Jandarma Arama Kurtarma  ve AFAD ekipleri Uludağ’da ormanlık alanda saatlerce süren arama yaptı.
Jandarma ekiplerinin  “Konum belirleme sistemi'nden Hatun Ü.’nün Maden Mevkii'nde olduğunun belirlenmesi üzerine bu yöne giden ekipler aracı terk edilmiş olarak buldu. Geniş bir alanda başlatılan aramalar sonucunda üşüyünce ateş yakarak ısınmak isteyen Hatun Ü., saat 23.00 sıralarında  yoldan 2 kilometre içeride ormanlık alanda bulundu. Ekipler tarafından bulunduğu yerden alınan ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan muayenesi sonucu Hatun Ü. çocuklarına teslim edildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!