Uludağ Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okullarının kalitesi tescilleniyor

Güncelleme Tarihi:

Uludağ Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okullarının kalitesi tescilleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 10:35

Uludağ Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okullarının kalitesi tescilleniyor

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)-  BURSA Uludağ Üniversitesi yönetimi tarafından önceki yıl başlatılan kalite çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Büyükorhan Meslek Yüksek Okulu da kalite belgesi almaya hak kazandı. Orhangazi Sosyal Bilimler ve Mustafakemalpaşa MYO’nun ardından bir yıl içerisinde Büyükorhan MYO da İSO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini aldı.

Uludağ Üniversitesi’nin 2016 yılında başlattığı ‘Toplam Kalite Hareketi’, meslek yüksekokullarına önemli kazanımlar getirdi. Tüm meslek yüksek okullarında başlatılan çalışmalar çerçevesinde sadece 1 yılda 4 meslek yüksekokulu kalite belgesi almaya hak kazandı. Son olarak Büyükorhan MYO’yu denetleyen belgelendirici kuruluş yetkilileri, okulda yapılan iyileştirme ve kalite faaliyetlerinin tümü için olumlu rapor verdi. Büyükorhan MYO yönetimi, kalite belgesini okulda düzenlenen törenle teslim aldı.

DAŞKIN: KALİTE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Kalite belgesi hakkında açıklamalarda bulunan Büyükorhan MYO Müdürü Doç. Dr. Ruziye Daşkın, “Önceki yıl üniversite olarak başlatılan kalite çalışmalarına bizler de katıldık. Kurum olarak gerekli tüm çalışmaları eksiksiz tamamladık ve süreci en iyi şekilde geride bıraktık. Yapılan denetimden başarı ile çıkan yüksekokulumuz, ISO 9001:2015 Kalite belgesi almaya hak kazandı. Meslek yüksek okulumuz; kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyler yetiştirmek gibi önemli bir görevi kararlılık ile yürütmektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile bu sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Bizlere destek olan ve her türlü imkânı sunan başta Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a, rektör yardımcılarımıza ve tüm yönetim kademesindeki herkese teşekkür ediyoruz. Bu belge kalite çalışmalarımızı sonlandırmayacak, aksine daha da ileriye götürmek için bizlere yol gösterici olacaktır" dedi.

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!