Uludağ için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Uludağ için  geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 20:47

İş dünyasının en önemli buluşma-larından biri olan Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı. 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleşecek zirvede bu yıl 100’e yakın konuşmacı yer alacak.

Haberin Devamı

İŞ dünyasının en önemli buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi, 100’e yakın konuşmacıyla ekonominin nabzını tutacak. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yer alacağı zirvenin açılış konuşmalarını Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü Rauf Ateş ile Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş yapacak.

KİMLER KATILIYOR

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ve OECD nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdem Başçı, Türk iş dünyası ve ekonomideki gelişmeleri değerlendirecek. Zirveye Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Mehmet Bostan, TOKİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Serdar Taflan ve PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik katılacak.

Haberin Devamı

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin konuşmacıları arasında Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Malezya Başbakanı Bilim Danışmanı Tan Sri Zakri Abdul Hamid yer alacak. Zirvede Finlandiya Eğitim Eski Bakanı Pär Stenbäck, Estonya Eğitim Eski Bakanı Jaak Aaviksoo önemli değerlendirmelerde bulunacak. Iphone yaratıcılarından Andy Grignon, Amplified Robot Kurucusu Steve Dan, İran Ticaret Odası Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Danışmanı Mahmood Khaghani, Open Bionics Eş Kurucusu Samantha Payne, Value Center Kurucusu Richard Barrett, Tasarım Mühendisi Rashad Ghandor, Zipcar Kurucu Ortağı Robin Chase ve Independent Yazarı Simon Calder Zirvenin panelistleri arasında yer alacak.

PATRONLAR DA ZİRVEDE

İş dünyasının önemli patronları Nihat Özdemir, Zeynep Bodur Okyay, Hamdi Akın, Hanzade Doğan Boyner, Begümhan Doğan Faralyalı, Ali Sabancı, Muharrem Yılmaz, İbrahim Çeçen, Aziz Torun, Vahap Küçük, Ahmet Musul, Abdullah Kavukçu, Mehmet Kutman, Nafi Güral, Hüseyin Arslan, Yüksel Yıldırım, Emine Sabancı Kamışlı, Gülden Yılmaz, Erden Timur, Süleyman Çetinsaya, Özcan Tahincioğlu, Ömer İsvan, Sezgin Baran Korkmaz, Levent Uysal ve Hasan Arat Zirve’ye konuşmalarıyla renk katacak.

Haberin Devamı

İş dünyasının ikinci ve üçüncü nesil temsilcileri Murat Özyeğin, Mehmet Emre Zorlu, Pelin Akın Özalp, Alize Dinçkök Eyüboğlu, Aydın Doğan Yalçındağ, Hacı Sabancı, Mehmet Kalyoncu ve Ömer Taviloğlu Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde iş dünyasının geleceğini yorumlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!